Dator > skannrar och skrivare kompatibel med Windows Vista

 • skannrar och skrivare kompatibel med Windows Vista


 • Den operativsystemet Windows Vista skiljer sig från tidiga versioner av Windows, t. ex. Windows XP eller 2000. . På grund av ändringar från tidigare versioner av Windows, kan vissa bitar av hårdvara fungerar inte korrekt med Vista. Skrivare och skannrar använder drivrutiner och annan programvara för att kommunicera med en ansluten dator. Användaren installerar de drivrutiner och program på datorn, men om de drivrutiner och program inte är kompatibla med datorns operativsystem, kommer användaren inte att kunna att skriva ut eller skanna.

  bläckstråleskrivare

  Ett antal bläckstråleskrivare kompatibel med operativsystemet Windows Vista. HP Photosmart-skrivare som D7260 är kompatibla med både Vista 32-bitars och 64-bitars, så att användarna kan skriva ut både färg dokument och fotoutskrifter. Andra foton bläckstråleskrivare finns tillgängliga från tillverkare som Epson, Canon och Lexmark. Vissa svartvit eller svartvit bläckstråleskrivare kan arbeta med Vista, till exempel Lexmark Z640.

  Laserskrivare

  Ett stort utbud av laserskrivare kan arbeta med Windows Vista. Exempel färglaserskrivare som Epson AcuLaser C3800N och HP LaserJet 3600dn, som båda är gjorda för att användas av större arbetsgrupper. Vissa mindre laserskrivare är också kompatibla med Vista, exempelvis Brother HL 2070NR.

  Multifunktion

  Många multifunktionsskrivare fungerar med Vista också. Dessa multifunktionsskrivare kan inte bara skriva ut dokument, men kan skanna och göra kopior. Vissa multifunktionsskrivare kan skicka fax eller skicka digitala filer till en e-postadress också. Exempel på Vista-kompatibel multifunktionsskrivare omfatta Epson Stylus CX8400, som är gjord för hemmakontoret, eller HP LaserJet 4345mfp, som är avsedd för större grupper kontorsarbete.

  Scanners

  Om du behöver använda en scanner med Windows Vista, det finns många val. Den Visioneer RoadWarrior är en bärbar skanner som kan kommunicera med Vista 32-bitars och 64-bitars. Epson GT 1500 är en flatbäddsskanner som fungerar med Vista. Flatbäddsskannrar har ett lock som du öppnar för att exponera skanning glas, så att du kan skanna sidor ur böcker. Vissa hög kapacitet skannrar kan också arbeta med Vista, till exempel Visioneer 9460 PDF scanner, som har en dokumentmatare som syftar till att snabbt dra och skanna lösblad sidor.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur reparera en inverter på en Compaq Presario R3000

Relaterade artiklar


 • hur man byter CMOS batteriet i en Dell-X200
 • hur man klona en hårddisk boot cd
 • hur man byter bläckpatroner på en PIXMA MP170
 • hur du ansluter den seriella porten på en LaserJet 4 skrivare
 • hur du installerar ett ljudkort på en bärbar dator
 • hur man installerar en modemdrivrutin för HP nx6110
 • Hur kan jag kontrollera min Apple Mac mail från en dator?
 • hur man bygger pc säkerhet
 • vad är en SharePoint Server?
 • hur man byter ut fixeringsenheten på en HP 3035