Dator > hur man uppgraderar en HP dv3510

 • hur man uppgraderar en HP dv3510


 • Om du äger en HP DV3510 laptop, kan du vara intresserad av att uppgradera den. Uppgradering av hårdvara på DV3510 kan hjälpa datorn hantera nyare program eller operativsystem som kräver mer RAM-minne eller minne eller använder mer hårddiskutrymme. Du kan också ha en hel del filer på datorn och behöver mer lagringsutrymme. Uppgradering kostar mindre än att köpa en ny dator och kan göras hemma, du sparar pengar du skulle betala till en dator-reparationsverkstad

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel

  . RAM Upgrade


  1.
  Stäng av datorn och dra ur nätkabeln. Ta bort alla externa hårdvara som kan vara anslutna till datorn, till exempel en mus eller skrivare. Stäng DV3510 omslag och vänd på datorn. Ta ut datorns batteri genom att trycka på den rörliga avtryckaren och dra på batteriet.
  2.
  Lossa skruvarna på minnet omslaget. Minnet täcka ligger i mitten av undersidan av datorn. Locket lyfts bort lätt när skruvar är helt lossnat. Skjut klämmorna bort eventuella RAM-kort som du vill ersätta, dra försiktigt in RAM-kortet ur datorn.
  3.
  Installera den nya RAM-kort eller kort genom att sätta dem i tomma minnesplatser. Tillkännagivande är det ett hack hörn i RAM-kortet, som måste vara i linje med fliken i hörnet av minneskortplatsen. Tryck in RAM-kortet i kortplatsen i en vinkel, sedan försiktigt trycka ned och kortet och skjut klämmorna över det.
  4.
  Sätt minnet tillbaka locket på plats och dra åt två skruvar. Byt ut batteriet och återanslut nätsladden och alla externa enheter som du använde med DV3510.

  Hårddisk ersätter


  1.
  Stäng av DV3510 och stäng locket. Dra ur nätsladden och alla anslutna externa enheter som en mus eller skrivare. Vänd på datorn så att undersidan är vänd uppåt. Ta ut datorns batteri att trycka på den skjutbara avtryckaren och dra på batteriet.
  2.
  Identifiera hårddisken lock. Det ligger i hörnet av maskinen och har en bild av flera staplade skivor på den. Lossa skruvarna med en skruvmejsel och ta bort hårddisken täcka.
  3.
  Ta bort den gamla hårddisken genom att lossa skruven som håller den på plats. Dra åt sidan flikarna som håller hårddisken på plats. Flytta hårddisken bort från där flikarna är placerade, dra ut den ur facket.
  4.
  Installera den nya hårddisken genom att vända bort stegen. Placera den nya hårddisken i hållaren och skjut sedan över den till där klippen finns. Tryck på flikarna över hårddisken och skruva åt låsskruven på plats för att hålla hårddisken från att flytta. Placera hårddisken tillbaka bakstycket och skruva fast de två skruvarna tillbaka in Stäng av datorn tillbaka över och återanslut nätsladden och externa enheter.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man använder USB-port för skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter till en skrivare på ett trådlöst nätverk i Vista
 • hur man passar eller stapla två Type II PC-kort i slots när båda är för höga
 • hur man bygger pc säkerhet
 • Hur ansöker man långsam dator inställningar
 • vad är skillnaden mellan DVI & VGA anslutningar?
 • hur man installerar en Western Digital 80GB förstärkt IDE-hårddisk i en Mac
 • hur man uppgraderar en E1705 processor
 • hur du justerar säkerhetsinställningarna för ett trådlöst nätverk på en Mac
 • hur man laddar bläck i en kanon 1600 skrivare
 • hur man ansluter en mikrofon-förförstärkare mixer & equalizer till en Yaesu FT-1000D