Dator > hur man installerar ett ATI Radeon 9200-kort AGP

 • hur man installerar ett ATI Radeon 9200-kort AGP


 • Installera ett ATI Radeon 9200 AGP grafikkort är lätt att göra, även om du inte är en teknisk vina. Allt du behöver är en ren arbetsyta och en skruvmejsel. Grafikkort, som också kallas grafikkort, är dator hårdvarukomponenter ansvarar för återgivning av grafiska bilder som filmer och videospel

  Du behöver:. .
  Phillips skruvmejsel
  Väl upplyst, dammfri arbetsyta.
  Anti-statisk ARMBAND.


  1.
  Koppla ur datorn från strömkällan genom att ta bort sladden som leder till elnätet. Ta bort alla andra sladdar är anslutna till datorn fodralets baksida inklusive bildskärm, mus och tangentbord. Placera datorn på sidan på en ren, plan yta i ett väl upplyst område. Undvik statisk med bara öppna datorlådor i trä eller betong-golv rum, och på ytor som inte täcks med tyg.
  2.
  Strap på en anti-statisk ARMBAND att undvika "stekning" den datorns komponenter. Leta reda på skruvarna som håller i sidopanelen av datorn ärendet den, vanligen placerad på baksidan. Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort sidan skruvar panelen fall, och lägg dem på ett säkert sätt åt sidan. Ta bort sidopanelen från datorlådan och ställ åt sidan.
  3.
  Titta inuti datorlådan. Ditt moderkort bör synas parallellt med den andra sidan panelen, vänd uppåt mot dig. Leta reda på AGP på ditt moderkort, som kommer att parallellt med en kortplats öppning på baksidan av datorn fall. Erkänna skillnaden mellan AGP och PCI-eller PCI-Express grafikkort kortplatser lätt genom att notera att AGP-platser är oftast brun, medan andra grafikkort slots är vita.
  4.
  Ta bort alla befintliga grafikkort från AGP-kortplats, om den finns. Håll kortet med en hand och trycka på knappen eller spaken innehar kortet "låst" i, om ditt moderkort har en.
  5.
  Rada upp ATI Radeon 9200 AGP-grafikkort med AGP-kortplatsen på moderkortet. Håll kortet i ena handen och använd den andra för att hålla på spaken eller knappen ner, om det finns, enligt samma förfarande som att ta bort en befintlig grafikkort. Tryck försiktigt men bestämt i position, vissa moderkort kan "klick" så att du vet att kortet är korrekt isatt. Försök att litegrann grafikkortet i sitt spår. Om ordentligt fast det ska visas "rakt" i springan och flytta väldigt lite
  6
  Stäng datorns hölje genom att montera fast sidopanelen. och skruva fast den på plats. Återställa datorn till dess vanliga plats och koppla till strömkällan. Anslut bildskärmen till motsvarande plats på grafikkortet som det visas genom det exponerade baksidan av datorns hölje.
  7.
  Slå på din dator och sätter in skivan som följde medföljer din ATI Radeon 9200 AGP-grafikkort. Ladda ner drivrutiner som anges. Nedladdning av förare är också möjligt på ATI: s hemsida (se länk nedan under Resurser) om ingen skiva har införts eller att hårddisken inte fungerar som den ska.

  Tips och varningar


 • AGP-kort är inte den enda "standard" grafikkort på marknaden. Var noga med ditt moderkort innehåller en AGP-kortplats innan du köper ett AGP-kort. Om du vet ditt moderkorts tillverkare och modellnummer, kommer du att ofta kunna hitta bilder på det på nätet. Detta kommer att eliminera behovet av att öppna datorn fallet, hålla det säkert från överskott damm och eventuella skador.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man skicka SMS-meddelanden ZipIt

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar ett moderkort för Windows XP
 • Hur man överför iPod musik till en mac bibliotek
 • hur man rengör skrivhuvuden på en HP f4140 skrivare
 • hur man demonterar en Compaq nx6110
 • hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator
 • Hur konvertera ljud till mp3 mac
 • vad är skillnaden mellan DVI & VGA anslutningar?
 • hur man rengör en hårddisk i enkla steg
 • hur du formaterar en CD-skiva
 • hur du skannar negativ med HP G3010 scanner