Dator > hur du kopierar en musik-CD till en flash-enhet

 • hur du kopierar en musik-CD till en flash-enhet


 • Kopiera en musik-CD till en flash-enhet i ett av två sätt, att kopiera antingen de individuella musikfiler till enheten, eller skapa en digital bild av skivan och kopiera den. Båda metoderna bevara musikdata av hela skivan. Även kopiering av musikfiler gör det enkelt för dig att importera filerna till en annan dator, ger en skivavbild du en säkerhetskopia av skivan som du enkelt kan återskapa skivan

  musikfiler


  1.
  Sätt i musik-cd i datorns skivenhet.
  2.
  Öppna musik uppspelning med en skiva rippar funktion. Många vanliga spelare, inklusive Windows Media Player, iTunes, RealPlayer och Winamp, tillåta skiva rippning.
  3.
  Navigera till "Rip" i programvaran. Markera alla låtar på skivan, vilket spår du inte vill kopiera okontrollerat. Klicka på "Rip" eller "Kopiera"-knappen för att starta processen. Avbryt inte rippa eller filerna får inte överlåta korrekt.
  4.
  Få den information sökvägen till låten filer. I Windows att högerklicka på en krusning låt i Media Player och klicka på "Egenskaper" visa denna information. I OSX, håll "Control"-tangenten och klicka på en fil, välj "Visa info".
  5.
  Koppla in en flash-enhet i en ledig USB-port på datorn . Se till att enheten har tillräckligt med plats för musikfiler.
  6.
  Navigera till sökvägen av musikfiler och välj varje fil genom att dra en ruta runt dem, eller bara välja mappen som innehåller filerna.
  7.
  Dra filen eller mappen till flash-enhet, som ligger på skrivbordet i OSX eller "Den här datorn" i Windows, och vänta på att filer för att slutföra överföringen .

  Disc Image


  1.
  Installera och öppna ett program skiva avbildning. OSX kommer med Disc Utility förinstallerat, men Windows användare kommer att behöva ladda ner ett program från Internet. Daemon Tools, Alcohol 120% eller Nero kan alla göra digitala kopior av skivor.
  2.
  Öppna datorns skivenhet och sätt i musik-CD.
  3.
  Leta "Disc Imaging" eller "Disc Backup" i programvaran. Välj enheten med musik-CD som önskad enhet och ange spara plats på din hårddisk. Vissa skivor bildbehandlingsprogram kan du välja en filtyp för skivan bilden. ISO är en vanlig filtyp som fungerar med många olika program, men även andra format, t. ex. MDX eller MDS, kan fungera också.
  4.
  Vänta på imaging att slutföra. Avbryt inte avbildningsprocessen, eller du kanske måste börja om.
  5.
  Sätt i en flash-enhet i en USB-port. Kopiera den färdiga skivan bilden till enheten. Disc bilder kan ta upp en ansenlig mängd utrymme, så se till att datorn har tillräckligt med ledigt utrymme innan överföringen.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du visar min dator i min TV

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar processorn på en bärbar dator Dell Inspiron 1505?
 • hur man byter fönster i en hemdator
 • hur tjänsten HP LaserJet 4P
 • hur man använder ett USB-modem med en Asus Eee
 • hur man kan stoppa ups Bubble Pop på en dator
 • hur man fixar en USB Audio Codec drivrutiner
 • hur man uppgraderar en hårddisk på en Packard Bell j2422
 • Hur man använder en matrisskrivare med win2000/officexp arbetsstation
 • fördelarna med lagringsenheter
 • hur man starta om A215-s5818 laptop Toshiba Satellite