Dator > hur man skriver ut cd konstverk

 • hur man skriver ut cd konstverk


 • Människor använder cd-skivor att sprida informationen så olika som konst portföljer till musik. En del av det som gör perfekt CD-teknik för informationsspridning är möjligheten det ger dig att skapa professionella presentationer. Detta inkluderar CD-omslag. Eftersom grafikprogram, har CD-brännare och skrivare blivit så billiga, kan du skriva ut CD konstverk efter bara ett par timmars arbete. Detta gör att du kan distribuera denna CD mycket snart efter att du har skapat den

  Du behöver:. .
  Kamera
  Scanner.
  Fotografier.
  Grafikprogram.
  Cardstock eller tjockt skrivarpapper.
  Sax.
  Plast CD-fodral.


  1.
  Ta din kamera ut och få lite bilder på de bilder du behöver för ditt konstverk. Dessa kan vara allt från närbilder av löv till människor som sitter vid datorn terminaler som arbetar med andra ord, bilder som stöder temat för denna CD. Till exempel, om du har gjort en CD med barnvisor, du kan fotografera ditt syskonbarn gör fingerfärg.
  2.
  Gör en fil på din dator för att lagra alla filer som är relaterade till projektet.
  3.
  Ladda upp bilder till din dator antingen med hjälp av en flatbäddsskanner eller en digitalkamera, följ instruktionerna som följde med denna teknik. Medan många människor som gör cd-skivor nu använda digitala kameror på grund av sin bekvämlighet, hård kopiera bilder har fortfarande sin plats i cd-konst. Till exempel, om du gör ett foto-CD för dina morföräldrar 50-bröllopsdag, de foton de kommer att ha kommer sannolikt att vara gammaldags slag.
  4.
  Öppna din grafiska designprogram för att börja utforma CD konstverk. Sidan som upprättats för detta projekt borde passa de 4,72 x 4,72 tum storleken på CD omslaget. Flera programvara alternativ finns för detta projekt, inklusive Adobe Photoshop, Quark, Corel Draw eller Microsoft Publisher.
  5.
  Spara din nya grafik filen i din mapp.
  6 .
  importera bilderna för ditt projekt i projektet. Beroende på programmet kan det här vara ett kommando som "Insert" eller "Copy /Paste. "
  7.
  Börja din design layout när du har importerat dina foton (se Resurser).
  8.
  Lägg till textinformation som krävs för din cd konstprojekt. Detta omfattar inte bara namnet på projektet, men även några spellistor, bekräftelser och anvisningar om projektet kräver det. Spara ditt arbete.
  9.
  Fyll skrivaren med papper eller kartong.
  Tio.
  Gå till "Arkiv" i övre vänstra hörnet av program du använder. Nästa gå till "Skriv ut. "Skrivarens meny dyker upp. Välj den skrivare som du vill skriva ut filen. Hit "OK" när du har valt skrivaren.
  11.
  Använd din sax för att klippa ut cd konstverk. Skjut CD konstverk i CD-fodralet.

  Tips och varningar


 • Medan många professionell design studios använda grafiska program som Adobe Photoshop eller Quark, är det inte nödvändigt att använda dem om du inte är bekant med dem. Fördelen med att använda programmet som du vet är att du inte behöver lära dig programmet för att veta hur du importerar text eller bilder för detta projekt.
 • Oroa dig inte om att göra för många misstag med det här projektet och istället bara ha kul. Fördelen med att använda ett program i stället för ritning CD konstverk är att du kan korrigera misstag med ett par klick på musen.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur du uppgraderar legenden PVR hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en fläkt med Molex
 • instruktion för byte av gångjärn på en Mac iBook
 • hur man kan jämföra hårddisk hastigheter: SATA vs ide
 • Vilka är fördelarna med en hanterad switch?
 • Hur man återskapar en hårddisk partition
 • Hur konvertera filer videokameran video till en skiva med Nero
 • hur man installerar ett moderkort i en t6534 emachine dator
 • hur du formaterar en HP Pavilion m7580n
 • installera rd Rambus minne manfactured av Samsung
 • hur man byter hårddisk på en aluminium MacBook Pro