Dator > hur man bygger en egen supersnabbt billiga pc

 • hur man bygger en egen supersnabbt billiga pc


 • Om du letar efter ett billigt sätt att få den dator du behöver, bygga ditt eget system är ett utmärkt sätt att gå. Om du är en erfaren datoranvändare som har uppgraderat datorer i det förflutna, är chansen att du kommer att kunna bygga själv en utmärkt dator för en bråkdel av priset för ett system på den stora rutan butikerna

  Du behöver:.
  Dator fall.
  Moderkort.
  Hårddisk.
  DVD-brännare.
  Minne.
  Försäljning flygblad.


  1.
  Leta efter ett fynd på datorn om du skulle behöva, men se till att du får den typ av fall du behöver. Om du har begränsat utrymme på skrivbordet, välja en slimmad fall kommer att maximera den mängd utrymme du har att arbeta med. Slimline fall tenderar också att vara billigare. Men om du avgift du behöver en torndesign se till att välja denna typ av fall.
  2.
  Välj ett moderkort som representerar ett verkligt värde. Det är viktigt att hitta ett lågt pris på ett moderkort, och du kan göra detta genom att titta på försäljningen flygblad och kontroll detaljhandlare på Internet, men det är ännu viktigare att moderkortet inkluderar stöd för de tjänster du behöver, som FireWire-och USB 2. 0.

  Ställ moderkortet på plats i målet, vilket gör att den sitter ordentligt. Leta alla anslutningar på moderkortet, inklusive IDE-kontakterna som kommer att hålla hårddisken och DVD-brännare kablar. Också hitta strömmen och identifiera strömkontakter för din hårddisk och DVD-enhet. Strömkablarna bör märkas att göra identifieringen lättare.
  3.
  Se upp för försäljning på hårddiskar --- flesta stora fält butiker och elektronik återförsäljare köra kampanjer på dessa enheter, så du bör kunna hitta en 500GB enhet för mindre än $ 100. Om du tittar på försäljningen du kanske kunna hitta några bra erbjudanden på hårddiskar med en kapacitet på en terabyte eller mer.

  Leta reda på en tom enhetsfacket på slimline eller låda. På en slimmad fall kommer hårddisken genom att vara på rätt sida av målet, medan på en låda kommer det att finnas ett antal vikar nära toppen av tornet. Skjut in enheten i facket och fäst den med fästskruvarna. Anslut den grå IDE-kabeln på baksidan av hårddisken och den andra änden av att kabeln till IDE-kontakten på datorns moderkort. Sedan hitta strömkontakten på datorns nätaggregat och bifoga den till eluttaget på hårddisken.
  4.
  Håll ett öga på försäljningen att spara pengar på minnet. Minne har sjunkit på senare tid, men de kan ändå variera en hel del. Genom att titta på försäljningen, kommer du att kunna fylla och få minne du behöver för mindre. När man bygger en ny dator, är det en bra idé att installera maximala mängden minne moderkortet klarar --- Detta kommer att göra din dator arbeta snabbare och eliminera bekostnad av uppgradering senare.

  Hitta minnesplatser på moderkortet genom att hitta den rektangulära portar och vita fästklämmor. Ta varje minnesmodulen och tryck försiktigt på plats och se till att metallen delen pekar nedåt. När minnet helt har suttit, bör de vita klämmorna pop på plats och håll minnet.
  5.
  Leta efter erbjudanden på intern DVD-brännare. Det finns några bra erbjudanden på både gamla stilen enda lager och ny stil Dual Layer DVD-brännare, så du bör kunna hitta en bra en för mindre än $ 50.

  hitta en tom Bay i din slimline eller låda och skjut DVD-brännaren på plats. Säkra DVD-brännare med skruvar och fäst ena änden av den grå IDE kabeln till DVD-brännaren. Anslut den andra änden av IDE-kabeln till IDE-plats på datorns moderkort. Hitta DVD anslutning brännaren slår på datorns nätaggregat och bifoga den till eluttaget på DVD-enheten.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du vill visa en pdf på en digital fotoram

Relaterade artiklar


 • hur man gör mitt arbete webbkamera på Yahoo Messenger
 • hur du lägger till en extra skärm till en iMac
 • hur du kör AGP och PCI VID kort på samma gång
 • hur swap-hårddiskar med en dator
 • hur man byter skärmen på en PowerBook G4 15
 • hur du tar bort Sony Vaio CD-enhet
 • hur man hittar serienumret för ett moderkort
 • typer av seriella kablar
 • fördelarna med strömförsörjd USB-adaptrar
 • hur man bygger en quad dator