Dator > hur man bygger en super pc

 • hur man bygger en super pc


 • Om du behöver en dator som kan köra flera process för onlinespel, videoredigering eller andra processorkrävande uppgifter, kan dina val vara lite begränsad. Priset punkt i dessa high-end datorer kan vara skrämmande, ofta sträcker sig över tusentals dollar. Bygga ditt eget kan vara ett bättre alternativ-du kan få precis vad du vill och spara en massa pengar i processen

  Du behöver:
  datorlådan
  . . Hårddisk.
  DVD-brännare.
  Moderkort.
  Minne.


  1.
  Välj den bästa designen PC fallet för dina behov. Om du behöver en kompakt design kommer du förmodligen vill köpa en slimmad fall. Om du har mer utrymme du kanske vill välja en låda. En låda design ger dig mer utrymme att arbeta, samt ger möjlighet att installera flera hårddiskar och optiska enheter.
  2.
  Välj ett moderkort med den snabbaste dual-core processor du har råd. Om du ska använda datorn för spel, videoredigering eller fotoredigering, är det viktigt att du väljer en processor med dubbla kärnor istället för en billigare och mindre kapabel single-core enhet. Detta ger dig möjlighet att göra flera saker och utföra komplicerade uppgifter samtidigt. . . Ställ in moderkortet på plats i datorlådan och se till att den sitter ordentligt
  3
  Bestäm hur mycket minne moderkortet kommer att hålla-och sedan köpa den mängd minne. Du kan besöka webbplatsen för tillverkaren av moderkortet för att bestämma det högsta minneskapacitet, samt få rekommendationer på det bästa märken av RAM. Maxing ut minnet kommer att hjälpa din dator starta snabbare och fungerar mer effektivt. Minne priserna har sjunkit de senaste åren, så maxing ut RAM-minnet bör inte vara för dyra. Leta reda på minnesplatser på moderkortet och tryck försiktigt men bestämt på minnet för att ställa den på plats. När minnet sitter ordentligt den lilla vita klämmorna ska komma och upp och håll modulen på plats.
  4.
  Välj stor kapacitet hårddiskar för din super dator. Hårddisken har fallit kraftigare än minne priser, så du bör sikta på en enhet med en minsta lagringskapacitet på 500GB. Om du shoppa runt kan du även kunna hitta en prisvärd enhet med en kapacitet som överstiger en terabyte. Leta reda på den tomma enhetsfack på datorn fallet och skjut enheten eller enheterna på plats. Fäst enheter med skruvar och fäst ena änden av den grå platta IDE flatkabeln till baksidan av enheten och den andra änden till systemets moderkort. Om du har plats i målet, installation av flera enheter kan ge dig större flexibilitet och ger stöd alternativ också.
  5.
  Leta efter en bra Blu-ray DVD-brännare för din nya dator. Priserna på dvd-brännare i allmänhet-och Blu-ray-brännare i synnerhet, har kommit ner en hel del under senare år. Installera en Blu-ray-brännare i din nya dator kan du titta på filmer, samt erbjuda möjligheten att säkerhetskopiera dina viktiga filer till stor kapacitet tomma DVD-media.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man tråd en katt 5-kontakten

Relaterade artiklar


 • förklaring av en bärbar dator IDE-gränssnitt
 • hur man fixar fläkten på en bärbar dator
 • hur man fixar en laptop bakgrundsbelysning problem
 • Bärbara arbetsstationer
 • Orbit AF felsökning
 • hur man gör en CAT5 korsad kabel
 • hur man fixar den cd-spelare i min Windows XP-dator
 • vad är en cabriolet tablett dator?
 • Inaktivera en joystick på en bärbar dator
 • förhindra bläckpatroner från igensättning