Dator > hur man skapar samlarkort på en Mac

 • hur man skapar samlarkort på en Mac


 • Trading kort har varit en tradition i mer än ett sekel sedan den första omgången sammanställdes och såldes anonymt år 1887, enligt TradingCardCentral. com. De innehöll ursprungligen sport siffror, vanligtvis spelare baseball. Lou Gehrig och George Herman "Babe" Ruth prytt sina fronter. Sedan dess har de skisserat filmstjärnor, rockstjärnor och praktiskt taget alla andra berömda personer
  1.
  Kompilera digitala bilder du tänker använda på dina kort. Öppna varje en i ditt fotoredigeringsprogram --- som Adobe Photoshop eller Photoshop Elements --- och förminska dem till samma dimensioner. Storleken på många samlarkort är 2,5-av-3. 5 inches. Gör bilderna lite större än du behöver genom att gå i Photoshop, för att "Image" och sedan "Image Size". Gör varje bild i samma storlek som det sista kortet, 2,5-av-3. 5 inches, men du kommer att krympa dem för att passa layouten. Ställ in "Resolution" till 300 punkter per tum.
  2.
  Skapa ditt kort mall i Photoshop. Gå till "File" och "Nytt" och skriv 2,5 inches i "Bredd" rutan och 3,5 inches i "höjd" rutan. Också göra detta minst 300 pixlar per tum upplösning. Spara det som "blanketten".
  3.
  Gå till "Gradient Tool" på verktygsfältet för bakgrund val. Du kan se de val genom att klicka på "Gradient" knappen i det övre verktygsfältet. Du kan också ange en färg bakgrund för ditt kort genom att gå till "Paint Bucket" verktyg i sidan Toolbar. Båda dessa verktyg är under samma knapp. För att använda "Paint Bucket" verktyget klickar du på "Förgrundsfärg" längst ned i verktygsfältet och välj din färg från popup-dialogrutan. Spara filen som "kortet tillbaka" och sedan spara den igen som "Card Front. "
  4.
  Använd "rektangel" verktyget från sidan verktygsfältet för att rita en plats för bilden på "Kort Front"-fil. Välj "Förgrundsfärg" längst ner och välja vit som en färg. Rita rektangel en kvarts tum i från toppen och båda sidor, och 1. 25 inches från botten. Gå sedan till "Layer" och sedan "Layer Style" och välj "Skugga". Ställ in "Opacity" till 50 procent och använda "Distans", "Spread" och "Size" skjutreglage för att ställa din skugga. Du kan också lägga lite mer djup genom att gå till "Avfasning och" Relief. "Gå till" Layer "och sedan" Flatten Image "och" Spara "som en TIFF-fil.
  5.

  Öppna ditt skrivbord program program och sätta upp en standard 8. 5-by-11-tums sida. Använd verktyget bilden du vill dra en 2,5-av-3. 5-tums låda. Sedan två exemplar boxen och lägger så många på sidan som passar bekvämt med minst en åttondel av en tum mellan dem. Använd sedan importera verktyg i varje bild ruta för att ta in din handel blanketten. Du måste också rita en bild ruta över den vita rutan för att importera bilder. Du kan sedan lägga till text i botten område för personens namn.
  6.
  Duplicera alla objekt på din sida och placera dem på en annan tom sida i skrivbordet program. Ta bort bilder från dem, men håll den 2,5-av-3. 5-tums bild lådor. Sedan importera "kortet tillbaka" mallen, lägga till en textruta och skriv din information för varje kort. Kontrollera att rätt framsidan och baksidan av varje kort linjer upp med varandra. Skriv den första sidan i ditt layoutprogram fil. Sätt tillbaka cardstock utskriften upp och ner och skriva ut baksidan. De ska ligga så att du kan klippa ut dem.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:den bästa detaljhandeln stationära datorsystem

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en Compaq Presario moderkort
 • hur man bygger en snabbare dator
 • hur du uppdaterar Intel Graphics Media Accelerator digital display förare
 • hur man kan jämföra Intel CPU hastigheter
 • hur man hittar min skrivare URL för delning
 • hur man konfigurerar en Lenovo webbkamera för Vista
 • hur man byter en laptop tangentbord på en paviljong
 • bläckstråleskrivare gravyr process
 • dubbelkärnig processor råd
 • hur man fixar en klibbig datornyckeln