Dator > hur man byter LCD på en Dell laptop

 • hur man byter LCD på en Dell laptop


 • Om LCD-skärmen på din bärbara dator Dell misslyckas kan du frestas att ta enheten till din lokala verkstad, men det kan bli en dyr steg. Många butiker tar ut höga timpriser, och dessa kurser kan innebära att kostnaden för att reparera din bärbara dator kan vända inköpspriset för en ny. Om du är en erfaren datoranvändare kan du ersätta förmodligen din egen laptop skärm och spara dig mycket pengar i process. You kan enkelt beställa en ersättare skärm från Dell eller någon av bolagets auktoriserade återförsäljare och installera den nya displayen på din egen.

  Du behöver:
  ersätter display
  . Liten skruvmejsel ställa.
  Liten kopp.
  Antistatarmband.


  1.
  Power-ner din Dell laptop och koppla bort nätströmmen. Vänd den bärbara datorn över och dra ur batteriet genom att släppa den mekanism batterispärren. Ställ batteriet undan på ett säkert ställe. Sätt ett antistatarmband på din handled om du har en --- detta kommer att minska chanserna för en skadlig urladdning av statisk elektricitet. Dessa jordning band kan köpas i många datorbutiker och elektronik butiker. Om du inte har ett antistatarmband tillgänglig kan du röra en bit metall ur eventuell uppbyggda statiska elektricitet.
  2.
  Vänd den bärbara datorn så att du har toppen av Enheten är mot dig och öppna skärmen så långt det går. Med skärmen sitter platt på ett bord eller bord, försiktigt bort centrum locket genom att föra in den platta änden på en liten skruvmejsel under ena änden. Fortsätta att använda skruvmejsel för att bända upp kåpan, omsorgsfullt arbete från ena sidan till den andra. Efter att locket har tagits bort, lägg den åt sidan på ett säkert ställe.
  3.
  Stäng den bärbara datorn och vänd på den så att bottnen mot dig. Leta reda på skruvar i varje hörn på den bärbara datorn och ta bort dem. Lägg skruvarna åt sidan i en kopp eller annan behållare så att de inte går vilse.
  4.
  Vänd laptop rätt sida upp igen och ta bort bildskärmskabeln från basen av den bärbara datorn . Försiktigt pivot den bärbara datorn displayen och lyft den ur gångjärnen som håller den på plats.
  5.
  Ta upp den nya skärmen ur sin förpackning och radas upp i spåren med gångjärn på den bärbara datorn fall. Se till laptop skärmen sitter ordentligt, och fäst sedan församling bildskärmskabeln. Byt ut skruvarna i botten av den bärbara datorn, lade sedan mitten tillbaka locket på plats. Byt laptop batteri, koppla den till nätström och slå på den för att testa den nya displayen.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man avgör en CPU och CPU-hastigheten mängden RAM

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera vad din processor
 • hur du uppdaterar en Toshiba trådlöst LAN-kort Mini PCI
 • hur man byter bläckpatroner
 • hur du ställer in en HDTV som en datorskärm
 • hur du ansluter MacBook till Dell Bildskärmar
 • den bästa bläckstråleskrivare för papper
 • hur du tar bort en diskettenhet
 • hur man mäter hastigheten på en processor
 • Hur man återskapar en Mac-skrivbordet
 • hur du ansluter en USB-skrivare till en parallell skrivarserver