Dator > hur du kör AGP och PCI VID kort på samma gång

 • hur du kör AGP och PCI VID kort på samma gång


 • Genom att köra två grafikkort i datorn kan du uppnå ökad produktivitet samtidigt som multitasking. Två grafikkort och två skärmar kan ge dig möjligheten att komma åt dubbelt så många program i datorn, på en gång, liksom en mental separation mellan olika arbetsuppgifter. Med dagens teknik är plug denna uppgift nästan och spela

  Du behöver:. .
  Stationär dator
  Moderkort med fri PCI och AGP platser.
  Philips skruvmejsel.
  AGP-grafikkort.
  PCI-grafikkort.
  Två datorskärmar.


  1.
  Stäng av datorn och dra ur el uttaget. Ta bort vänster (när du står datorn) sidopanelen på datorn. Ta bort de två skruvarna och skjut panelen av.
  2.
  Leta grafikkortet. För att avgöra om det är ett integrerat kort granska det område där din datorskärm är ansluten i. Om det är beläget vid din nätverkskabel, tangentbord anslutning, mus-anslutning, etc. , är det ett integrerat grafikkort. Om det är längre ner på datorn har du en icke-integrerade grafikkort.
  3.
  Koppla din skärm från datorn. I flertalet fall grafikkortet (om icke-integrerade) kommer att vara ett AGP-kort. AGP-kortplatsen kommer att vara den högsta kortplats (brukar kallas den första plats) på moderkortet. Om att ersätta det gamla grafikkort med ett nytt AGP-kort, ta ut din gamla AGP-kort. Ta bort skruven som håller den i målet och rock kortet fram och tillbaka-öst och väst (inte norr och söder, upp och ner)-tills stiften släpper kortet
  4
  Om du inte har anpassat din dator bör slots på din dator fall linje med skårorna på ditt moderkort. Vanligtvis locket kan avlägsnas genom en skruv eller stansas. Ta här omslaget från datorn så att linjerna upp med tillgängliga AGP och PCI-kortplats.
  5.
  Placera den nya AGP-grafikkort i det tillgängliga AGP. Placera ena änden av kortet i facket och vicka den tillbaka till andra änden tills den sitter i kortplatsen. Ibland kortet "klickar" på plats. Sätt krysskruven tillbaka in i målet att hålla kortet på plats.
  6.
  Nu lägga PCI-kortet i ledig PCI-plats. Sätt hörnet av PCI-kortet i kortplatsen och rock resten av kortet tillbaka för att fylla kortplatsen tills det sitter i kortplatsen. Byt Phillips skruven.
  7.
  Tillbaka ärendet sidoluckan på datorn genom att byta ut båda skruvarna. Koppla in båda skärmarna, en till varje kort. Håll koll på vilken bildskärm du ansluter till vilket kort.
  8.
  Anslut datorn igen och slå på den. Datorn kommer automatiskt att känna åtminstone ett kort, du bör se en av dina bildskärmar visar datorn. Om du kör Windows, högerklicka på skrivbordet och välj Egenskaper. Välj fliken Inställningar. Du kommer att se en listruta som visar båda bildskärmarna. Välj den andra bildskärmen och markera rutan som säger "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm". Datorn kommer att tillämpa inställningen och bildskärmarna kan flimmer.
  9.
  Välj "Identifiera"-knappen. Du kan flytta varje ruta som representerar varje bildskärm för att sammanfalla med den fysiska utformningen av dina bildskärmar. Du bör nu kunna dra fönster från en bildskärm till den andra.

  tips och varningar


 • Använda två monitorer av samma märke och modell gör det möjligt för bästa visning och datorupplevelse med dubbla bildskärmar.
 • arbeta med datorer har alltid en risk för elektriska stötar.
 • tillämpa för mycket press på vissa komponenter kan göra dem oanvändbara. Undvik att röra komponenter i onödan.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du formaterar ett äpple iMac G3

Relaterade artiklar


 • hur man byter bildskärmen på en hp laptop
 • skillnaden mellan en skrivmaskin och ett tangentbord
 • hur man använder iTouch som en handdator
 • hur man spela spel med hjälp av en USB-minne
 • kan du ersätta en HP laptop grafikkort?
 • hur du lägger till mer SDRAM på en emachine
 • hur man hittar en Dell aktivitetsloggen
 • hur man kan ansluta bärbara datorer till TV: n med trådlös mottagare pc2tv
 • hur man ansluter en Sony BRAVIA-tv till en dator
 • hur du justerar ljusstyrkan på min acer bildskärm