Dator > Bärbara arbetsstationer

 • Bärbara arbetsstationer


 • Du behöver:
  yttre hölje fall för 3
  . 5-tums hårddisk (USB eller extern SATA, beroende på anslutningen som finns på datorn kommer det att ansluta till).
  Omagnetiskt Phillips skruvmejsel.

  Bärbara datorer har utformats för människor som var på språng, men för massor av användare, är det deras enda dator. Problemet med att använda en bärbar dator är samma sak som gör det så bekvämt. Den sitter i knät. Denna hållning leder till muskelvärk och är inte ergonomiskt korrekt. Mobila arbetsstationer blir ett sätt att ha bekvämligheten med en bärbar dator med komforten i ett skrivbord.

  Ergotron Neo-Flex Laptop Mobile Workspace

  Ergotron gör flera modeller av mobila arbetsstationer för en laptop. Ett av deras dyraste modeller är Neo-Flex. Den är tillverkad av aluminium och förzinkat stål. Höjden är justerbar, och det har låsning hjul. Den har ett tangentbord bricka och en mus bricka. Arbetsstationen har högst 32 pounds.

  Tiffany Mobile Workstation

  Tiffany Kontorsmöbler erbjuder en arbetsstation stil med ett z-ram med tre hyllor. Den övre hyllan stöder den bärbara datorn, medan den nedre hyllorna stödja en skrivare och alla andra nödvändiga inventarier. Den är tillverkad av en stålram med körsbärsträ hyllor. Två av hjulet hjul har möjlighet att låsa.

  Z-Shape

  En mobil arbetsstation som erbjuds av lampor Plus är deras Z-formade arbetsstation. Den är gjord av körsbärsträ och är värd en liten hylla för förvaringen. Z-formen är utformade för att lägga bekvämlighet för en stol. Den övre är justerbar och har en utdragbar låda.

  Luxor Prestige-serien

  Luxor har en mobil bärbar arbetsstation som är justerbar i höjd och har plats för en stationär dator eller en bärbar dator. Den nedre hyllan kan användas för en dator torn eller en skrivare för en laptop. Det finns en utdragbar låda som kan användas för ett tangentbord och en mus. Ramen är tillverkad av stål och hyllor är gjord av en mörkgrå trä laminat.

  Balt Lapmaster

  Balt erbjuder en mobil bärbar arbetsstation med en korg för att hålla tillbehör samt en hylla för en skrivare. Korgen har en copyholder bifogas en ställbar arm. Arbetsytan kan rotera upp till 180 grader, så det kan justera för högerhänta användare eller vänsterhänta användare. Höjden är också justerbar.

  Mayline Eastwinds

  Mayline har en arbetsstation som sport en kraftig stålram och en split topp. Den översta lutar för ergonomisk komfort. En bar stop-körningar längst ner på den delade upp att hålla den bärbara datorn på plats medan den lutas. Ytan färgen kommer i två alternativ: körsbärsröda eller antracit.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man skapar en nollmodemkabel

Relaterade artiklar


 • felsökning din skrivare i 3 steg
 • hur man läser DVD-typ
 • hur man hittar billiga bärbara datorer
 • den bästa skärmen renare
 • Felsökning en Dell mus bluetooth resa
 • hur att spendera mindre på skrivare bläckpatroner
 • hur man byter ljudkort i datorn
 • hur du skannar underexponerade bilder
 • hur du återskapar raderade filer från en Macintosh-dator
 • compact flash-kort kontra SD-kort