Dator > en enkel guide till bärbara datorer

 • en enkel guide till bärbara datorer


 • När bärbara datorer först övergick betraktades de ett lyxigt alternativ till den stationära datorn. De var skrymmande, dyra och mycket få personer hade dem. Det är inte fallet längre. Bärbara datorer har ökat i popularitet och finns i en massiv utbud av märken, modeller och kapacitet. Räkna ut vilken bärbar dator är för dig kan verka som en skrämmande uppgift. Det finns ett par grundläggande saker som kan hjälpa dig att lista ut det

  Du behöver:.
  Skruvmejsel

  Screens

  Laptop skärmar finns i alla storlekar och kapacitet display. . Större skärmar har mer imponerande bilder, men kräver mycket större och tyngre bärbara datorer för att rymma dem. Mindre skärmar kan monteras kompakt, lätt bärbara datorer som är bra för resor. Ju fler bärbara behöver du din bärbara dator att vara, desto mindre skärmen bör du titta på inköp.

  Tangentbord

  Tangentbord är en viktig del av att ha en bärbar dator, men är en del att många människor ger lite hänsyn till. Tangentbord allt från upp nycklar, gillar vad du hittar på en vanlig stationär dator, till platta knappar och pekskärm. Försöker ut tangentbordet kan ge dig en känsla av vad du ska skriva med till kursen på din bärbara dator liv.

  Mouse

  Den gemensamma uppfattningen om en bärbar dator är att de använder en styrplattan för deras mus. En styrplattan är en dyna på framsidan av den bärbara datorn som svarar på fingret. Vissa bärbara datorer har dock rullande bollar. Vissa har styrspakar som är inbyggda i tangentbordet, så att du kan hålla fingrarna på tangentbordet medan du surfar. Allt handlar om att en smaksak, men låt kuddar i allmänhet ses som den mest hållbara.

  Processing

  Den bärbara datorn Central Processing Unit (CPU) är hjärtat i datorn och bestämmer hur snabbt din bärbara dator kommer att köras. Högre grad processorer kommer att bli dyrare, men kommer att se högre förädling hastigheter. Om du planerar att köra flera program eller använda saker som video-program eller spel, du vill ha en snabbare processor. I slutändan handlar det om vad du ska använda datorn främst för, men det är alltid bäst att fela på sidan av hastighet.

  Tillbehör

  Inte alla bärbara datorer erbjuder samma tillbehör. DVD-enheter, Blu-ray enheter, brännare, USB-portar, FireWire, kameror och så vidare är alla saker du måste faktor i din bärbara dator köp. Ju mer tillbehör, desto dyrare datorn, och i vissa fall, desto långsammare datorn. Alla dessa prylar suga minne och kräver att din dator är mer kraftfull, bara att köra på en anständig hastighet.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:köpguide för kopiatorer

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra Intel CPU hastigheter
 • hur man fixar stoppa koder på dator
 • Hur vet man att en HP-skrivare behöver bytas ut
 • Lägga till en processor till ett moderkort
 • hur man hittar ett antal datormodell
 • hur man raderar en Mac-dator hårddisk
 • hur man byter RAM i en Sony Vaio
 • hur du kontrollerar om datorn har dvd-brännare
 • hur man byter en Eide HD med sata
 • hur du lägger till minne till en stationär