Dator > hur man skriver ut mönster på nätet

 • hur man skriver ut mönster på nätet


 • Du kanske har några mönster som du vill få utskrivna, och du kan använda ut företag på nätet för att skriva ut dem och få dem levererade till dig. Det finns olika anledningar till varför du kanske vill skriva ut din design på nätet-du kanske vill visa upp dina konstverk i en portfölj eller distribuera din design till familj och vänner. Oavsett om det är en affisch, kalender eller logotyp, tryckeritjänster företag på nätet kan tillgodose dina behov och skriva ut din design

  Du behöver:
  Förteckning över tryckeritjänster företag online.
  Dator med internetuppkoppling.
  Photoshop.
  Leveransadress.


  1.
  Bläddra igenom Print Services företag online. Avery, Moo och Vistaprint är populära webbplatser för att skriva ut mönster. Dessa webbplatser kan du dessutom utforma online med hjälp av en automatisk steg-för-steg Design Wizard. Du kan sedan skriva ut dina skapelser när du är klar. Beroende på dina behov, välj lämplig företaget. Till exempel specialiserat Avery i etiketter, specialiserat Moo i vykort och Vistaprint specialiserat på visitkort.
  2.
  Fråga oss om den rätt format som tryckeriet företaget du valde kommer att ta. Olika företag kräver olika sätt att spara en fil, så se till att du sparar dem i rätt format i rätt datorprogrammet. Spara en bild i Microsoft Word kan förstöra bilden i stället för att spara den i Photoshop där rätt delar av bilden, t. ex. färg och skuggor, bibehålls.
  3.
  Spara design i hög upplösning. Att göra detta kommer att garantera högkvalitativa utskrifter i stället för pixelated sådana. Använd 72 dpi för webb bilder och 300 dpi för tryck bilder. Kontrollera med tryckeritjänster företag som du valt för att du har rätt resolutioner beroende på dina behov.
  4.
  Skicka din design på nätet genom att registrera dig för ett konto med tryckeriet företaget att du valde och ladda upp din design i sina online-system. Skapa ett namn för utskrift projekt så att du kan hålla koll på dina utskrifter senare. Det kan ta ett par minuter för din design ska överföras till deras online system, särskilt med större affischstorlek filer. Anger inriktningen på din design, exempelvis liggande eller stående, samt orientering gånger som topp, vänster, höger och botten. Andra alternativ är att lägga gränserna eller kantfri utskrift.
  5.
  Betala för utskrift pris samt frakt och hantering. Finstilta projekt, t. ex. visitkort, från $ 5-25, medan kalender projekt kan kosta omkring $ 15 till $ 20. Välj lämpligt frakt och lägg särskilda instruktioner om du har några. Inrikes standard frakt kan kosta $ 10 eller mer, beroende på storleken på din design.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du ändrar PC-fläktar

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter två datorer till en skrivare via usb
 • hur man får kuvert för att skriva ut direkt
 • hur man använder en sata hd i en äldre PATA laptop
 • hur man tar betalt en Dell Latitude batteri
 • hur du tar en Compaq Presario-notebook isär
 • hur du ansluter en bildskärm på en HP TouchSmart dator
 • hur man skriver ut på Slim DVD skär
 • hur man uppgradera en hel PC
 • hur du återvinner datorkomponenter
 • hur du låser en IBM Thinkpad