Dator > den bästa externa hårddiskar för en MacBook

 • den bästa externa hårddiskar för en MacBook


 • MacBook levereras som standard med en 250GB hårddisk. För en extra avgift, kan du ha en 320 eller en 500 GB hårddisk. Oavsett hur stor din hårddisk är, kommer du vill investera i en extern hårddisk. Om du har en stor musiksamling du vill ladda upp eller om du planerar på att ta en hel del digitala bilder, göra musik med GarageBand, redigering med iMovie eller arbetar med stora dokument filer, behöver du extra rum.

  Bedöma dina behov

  Alltid köpa en extern hårddisk som har mer utrymme än din MacBook hårddisk. Om priset är ett bekymmer och du kan bara råd med en extern som har mindre utrymme än MacBook, planerar att använda det bara för en typ av projekt, liksom lagra musik, digitala bilder eller videofiler. Bestäm om du behöver en bärbar extern. Till skillnad från andra externa, behöver en bärbar inte vara inkopplad på egen hand. Det drar ström från datorn. Denna typ av externa fungerar bra med Time Machine för att säkerhetskopiera din MacBook eller som lagring för digitala bilder eller video.

  välja en extern hårddisk

  Välj kända märken, oavsett ditt pris begränsningar. Enligt ConsumerSearch, är det bästa externa LaCie d2 Quadra, som finns i 1TB, 1. 5TB och 2TB. En terabyte (TB) är 1000 GB. ConsumerSearch rekommenderar också Western Digital My Book World Edition, som har 1TB, för sin snabbhet när den är bunden till ett nätverk, inte direkt till din MacBook. Inte bara Western Digital strömma musik, filmer och foton samt har den USB-portar för att fästa ytterligare extrautrustning. Om oförstörbarhet är viktigt för dig, köpa ioSafe Solo, som har 500 GB. Det ioSafe Solo är mycket större och tyngre än andra externa --- det väger 15 kg. och är nästan 1 fot bred --- men det kan vara nedsänkt i 10 centimeter vatten i tre dagar och klarar 1. 550 grader i 30 minuter. Om portabilitet är viktigast för dig, både ConsumerSearch och PCmag. com rekommendera Seagate FreeAgent Go, som finns i 320GB, 500GB och 640GB.

  Använda en extern hårddisk

  Behandla din externa hårddisk bra. De bästa externa varar inte länge om du missbrukar det. Kom ihåg att din externa är en lagringsenhet. Om du gör foto-, ljud-eller videoredigering, arbeta på din utkast om din interna hårddisk. Spara den färdiga kopior till din externa för rymden. Var försiktig när du hanterar eller flytta din externa. De är inte lika motståndskraftig som du skulle vilja att de var. Jorda dig innan du hanterar det. Även oavsiktlig statisk elektricitet raderar filer. Dessutom mata ut den ordentligt när du vill koppla från den. Inte gör det kan skapa filen fel.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man installerar dsl splitter

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur man hittar en nätverksenhet med en MAC-adress
 • hur du formaterar en enhet till en dator
 • vad man gör om en bläckpatron inte skriver ut?
 • Hur får man en G4 PowerBook att köra bättre
 • Hur man överför IDE till SATA
 • vad är en primär IDE-kanal
 • hur man fixar scanner damm på ett glättat
 • hjälp med en gateway laptop
 • hur du tar bort skrivarkön från Windows XP