Dator > göra sd kort stöder video?

 • göra sd kort stöder video?


 • SD-kort är små minneskort som används i stället för minnen eller CD-skivor. SD-kort levereras normalt med mobiltelefoner, kameror och videokameror. Det finns flera olika typer av videofiler de kan lagras på SD-kort. De mest populära av dessa är AVI, MP4 och DV

  Du behöver:.
  Hobbykniv
  . Phillips skruvmejsel.

  MP4

  Videor som normalt är inspelade från mobiltelefoner eller små enheter MPEG4s. Dessa är mindre videofiler som ofta används för uppspelning. MPEG4s normalt läsas som MP4s. Om de uppträder som M4Ps betyder "P" i slutet att filen är skyddad och kan inte spelas in eller delas. Detta är vanligtvis fallet med sånger eller videor som har hämtats från nätbutiker eller cd-skivor. MPEG4s kan lagras på ett miniSD-kort, microSD-kort eller standardSD kort. Den metod för lagring beror på storleken på filen.

  AVI

  AVI-filer, eller audio /video interleave filer, används ofta för att spela upp filmer med ljud. Dessa filer är oftast formateras för att kunna spelas på Windows-datorer. De innehåller både ljud och video och är i digitalt format. På grund av den tydlighet i dessa filer, de är ofta mycket stora filer, så de är oftast lagras på en stor lagring standardSD kort.

  DV

  DV-filer är filer som är sparade från digitala videokameror eller kameror. När du sparar dessa filer till ett SD-kort de antingen bli en AVI-fil eller en QuickTime-fil. Dessa digitala filmer innehåller både ljud och video och registreras i realtid. Eftersom minnet är så stor på dessa digitala filmer, de kräver minst 1 GB lagringsutrymme för varje fem minuters video när de flyttas över till ditt SD-kort. Detta innebär till en 20-minuters video behöver du 4GBs lagringsutrymme. StandardSD kort är den bästa metoden för att lagra dessa filer eftersom de varierar från 4 GB till 2 TB

  typer av SD-kort

  Det finns tre typer av SD-kort. StandardSD kort, miniSD-kort och microSD kort. De flesta mobiltelefoner är utrustade med en mini-eller microSD-kort. Kameror och videokameror komma normalt med standardSD kort, vilket är fallet för smarta telefoner. Många datorsystem är utrustade med SD kortläsare. Många av dessa läsare läser endast standard-storlek SD-kort, och därför mikro-och miniSD-kort kommer med standard SD-kort adaptrar. Dessa adaptrar är ärmarna användas för att införa mindre SD-kort i, vilket gör dem full storlek.

  SD Storlekar Filmer av 20 minuter i böter läge eller 45 minuter i ekonomiläge kan lagras på ett 2 GB SD kort. Filmer av 14 minuter i fina läge och 60 minuter i ekonomiläge kan lagras på ett 4GB SD-kort. Filmer av 80 minuter in i fina läge och videor på upp till 720 minuter kan lagras på ett 32GB SD-kort.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:felsökning av en Canon i80 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar en dator docka
 • hur man kan återställa länkarna systemet enheten
 • digital kopiator teknik
 • hur man fixar USB-port
 • skillnaden mellan dual-core och dual-processorer
 • äpple vs PC-processorer
 • Hur skriver jag inaktivera CD skydd?
 • dell inspiron bärbar dator fan felsökning
 • hur du ändrar mängden hårddiskutrymme
 • hur du lägger till RAM-minne i Windows XP installera