Dator > det bästa PC-kort för Mac

 • det bästa PC-kort för Mac


 • Du behöver:
  skrivare
  . Dator.
  Papper.
  Mjuk trasa.
  Dammsugare.

  En PC eller PCMCIA-kort är en formfaktor för enheter som ansluts till utsedda platser på bärbara datorer för att utöka deras funktionalitet. De fungerar genom att lägga till funktioner saknas i maskinvara inklusive 3G eller WiMax data och telefoni, tv-tuner, surroundljud och high-end grafikkort. PC-kort är nu ersättas helt av USB men kan ändå vara bra för äldre datorer som inte har tillräckligt med USB-portar för att lägga till många enheter.

  Fyra-Port Dual Firewire och USB 2. 0 PCMCIA-kort

  Detta kort läggs två high-speed USB 2. 0-portar och 2 IEEE1394 FireWire-portar. Det förstnämnda kan användas för att lägga någon standard USB 2. 0-enheter och är särskilt användbara i Mac-datorer med betydligt långsammare USB 1. 1-portar, eftersom de modernaste USB-enheter utnyttja data med hög hastighet tillgång erbjuds av USB 2. 0. FireWire-portar kan för omedelbar höghastighetståg ad hoc (dator-till-dator) nätverk för snabb filöverföring mellan två Mac-datorer eller en Mac och en PC utan att behöva gå igenom den komplicerade konventionell behandling av nätverk en PC med en Mac. Dessa portar kan även användaren ansluta högpresterande utrustning videoredigering, hög upplösning skannrar och kameror och professionella skrivare som använder FireWire-gränssnittet att utnyttja den mycket snabbare hastigheter inte är möjligt med ännu en USB 2. 0-anslutning.

  Apple PowerBook Wireless PCMCIA Card

  Idag har Wi-Fi-nätverk blivit normen, men så var inte fallet i PowerBook tid. Apple PowerBook Wireless PCMCIA-kort löser denna brist genom att användarna kan ansluta sina PowerBook till alla Wi-Fi-nätverk som stöder 802. 11b eller 802. 11g. Dessutom kan den anslutas till alla routrar stödja dessa standarder, inklusive Apples egna Airport Express. Detta kort är kompatibelt med PowerBook med Mac OS 7. 5. 3, 8. x, 9. x och OS X.

  VT Boka PowerBook grafikkort

  Detta kort kan PowerBook-användare att ansluta stora externa ADC, VGA eller DVI displayer för en multi-monitor arbetsstation. Den högsta resolutioner som erbjuds av alla dessa plattformar stöds, upp till 32 bitar 1920 x 1200 bildpunkter. Mer än 80 fördefinierade videolägen: alla stöds videoapparat kan konfigureras på några steg utan att gå genom manuell konfiguration. Möjligheten att rotera displayen till stående läge erbjuds också. Den plug-and-play-enhet fungerar på Mac-datorer med OS 9 och OS X samt datorer som kör Windows 2000 eller XP.

  Macsense Fast Ethernet CardBus Adapter

  Denna 32-bitars 10/100Mbps Fast Ethernet-kort är för datorer som inte kom med en inbyggd LAN-kort. Operativsystem som stöds är Mac 8. 1x OS, OS 9. x och OS X, med OS X Panther och senare har inbyggda drivrutiner för enheten. Kortet känner automatiskt av nätverket hastighet och växlar till den därefter.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man byter minne i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med Mac-datorer
 • hur man mäter fans datorväska
 • hur man startar en fristående dator
 • Inaktivera pekplattan på en Dell Latitude D630
 • hur man använder en gammal hårddisk i ny dator
 • hur man ansluter en neo bärbar dator med inbyggd webbkamera
 • hur du lägger till RAM-minne till en HP Mini 100 netbook
 • Nackdelen med en multi-core processor
 • Hur man tar loss skärm från en bärbar dator
 • hur du ansluter en intern laptop notebook trådlösa WiFi-antenn