felsökning en HP Deskjet 5440
Dator > felsökning en HP Deskjet 5440

 • felsökning en HP Deskjet 5440


 • HP Deskjet 5440 skrivare kan skriva ut dokument med upp till 22 sidor per minut samt färgfotografier. Även om det är en mångsidig maskin, 5. 440 kommer inte att fungera ibland. När skrivaren inte fungerar som avsett, felsöka problemet och försöker åtgärda det själv. I de flesta fall är orsaken till felet inte allvarliga och service kommer inte att behöva

  skrivaren inte skriver ut

  Ibland får 5. 440 skrivs inte ut på kommando. Det finns flera skäl till varför skrivaren inte fungerar. Kontrollera först att nätsladden är ansluten till både skrivaren och eluttaget är kabelanslutningen från skrivaren till datorn säker och att skrivaren är påslagen. Dessutom, kontrollera att bläckpatronerna är korrekt installerade och att det finns papper i "I fack. " Slutligen, kontrollera att skrivaren är stängt och den bakre luckan är ansluten till skrivaren. Någon av ovanstående frågor kan resultera i att skrivaren inte fungerar och bör korrigeras innan du försöker skriva ut igen.

  Avstannad skrivare

  Om 5440 stannar under utskriftsprocessen, tryck på "Resume"-knappen på skrivaren. När detta inte startar skrivaren igen, bör du kontrollera om problem inom skrivaren. Öppna den främre omslaget till 5440 och koppla ur skrivaren. Leta efter föremål som kan hålla bläckpatronerna från att röra sig över hela sidan, som slet papper eller en bit av tejpen som levererades på skrivaren. Kontrollera att bläckpatronerna är korrekt installerade i vaggan och att de är säkra. Observera att "Trefärgad" patron alltid står på den vänstra sidan av vaggan och är "Svart" patron alltid monteras på höger sida av vaggan. Kontrollera att papperet inte har fastnat och stäng locket ut. Koppla in nätsladden i, slå på skrivaren och tryck på "Fortsätt" för att fortsätta skriva ut dokumentet.

  Faded Utskrift

  När du skriver ut på ett dokument visas bleknat, det är sannolikt ett problem med bläckpatronerna. Kontrollera först att bläckpatronerna inte har för lite bläck. Du kan kontrollera hur mycket bläck i utskriften dialogrutan som visas när du skriver ut ett dokument. Kontrollera sedan att den "svarta" bläckpatronen är installerad. Om du bara använder "Trefärgad" tonerkassett, kommer den svarta utskriftskvalitet bleknat. Om båda bläckpatronerna är installerade, kontrollera skyddstejpen som är förpackad på patroner har tagits bort. Slutligen väljer en högre utskriftskvalitet vid utskrift av ditt dokument.


Previous:nothing Next:datorprocessorer förklaras

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan Platta bildskärmar & CRT?
 • hur man fixar Windows runtime error 76
 • hur man skapar en låda utbyte post
 • att introducera bärbara datorer på polisbilar
 • hur du tar bort hårddisken på en Dell Inspiron 7500
 • hur man gör en PC Remote använder en Wii controller
 • hur du ställer in en dator för stående orientering
 • hur ta reda på vad CD-skivor fungerar på en dator
 • Felsökning My Book extern hårddisk
 • hur du formaterar USB-minnen