Dator > Felsökning en Lexmark Z53

 • Felsökning en Lexmark Z53


 • Lexmark Z53 är en bläckstråleskrivare marknadsförs till små-företag eller företag som söker ett prisvärt alternativ till en laserskrivare. Den maximala upplösningen på Lexmarks Z53 är 2400 x 1200 dpi, och den enheten är kapabel till utskriftshastigheter på upp till 16 sidor per minut. Om din Lexmark Z53 upphör att fungera väl, finns det vissa förfaranden som kan hjälpa dig rätta till problemet, skrivaren också levereras med en speciell mjukvara som du kan använda för att hjälpa till att återställa enheten till fungerande skick.

  pappersstopp


  1
  Tryck på strömbrytaren sitter på skrivarens ovansida. . , nära den högra kanten. Lyft skrivarens lock och granska det papper som fastnat, grepp i slutet av bladet och försiktigt extrahera det papper som fastnat från skrivaren
  2
  Kontrollera skrivarens valsar och ta försiktigt bort bitar av den. . papper som kan ha slitit av under extraheringen. Sänk skrivarens lock.
  3.
  Undersök pappersbunten lagras i skrivarens arkmataren. Kontrollera att den stack inte innehåller fler än hundra ark papper. Tummen genom staplade papper att luft kan passera genom arken. . Detta kommer att hjälpa hålla isär dem
  4
  Kontrollera att pappersledarna inte driver kanterna på pappersbunten aktiv ; papperet ska vila platt, utan bugande i mitten. Bekräfta att skrivaren vilar på en plan och jämn yta.

  Utskriftskvalitet


  1.
  Kontrollera papperet i inmatningsfacket för att bekräfta att den är korrekt laddat och anpassas till skrivarens valsar.
  2.
  Öppna "Start" menyn och välj alternativet "program". Navigera till mappen märkt "Lexmark Z53 Series ColorFine" och klicka på programmet som heter "Lexmark Z53 Series Control Program. "
  3.
  Klicka på fliken som heter "bläckpatroner" och sedan på på knappen "Justera bläckpatroner. " Vänta på din skrivare för att skapa en justeringstestsida. Granska mönstren skrivs ut på sidan och notera sifferserierna bredvid de mönster som mest liknar en rak linje. Ange dessa siffror i rutorna på "Justera bläckpatroner" skärm och klicka "OK".
  4.
  Tillbaka till patroner delen av Lexmark Z53 Series Control Program och klicka på knappen märkt "Rengör bläckpatroner. " Vänta tills skrivaren för att generera ett test utskrift. Kontrollera diagonala linjer på utskriften. . Om linjerna ser trasiga på sina ställen, utföra reningsprocessen en andra gång
  5
  Öppna menyn "Arkiv" i programmet som du vill skriva ut. Markera alternativet "Skriv ut. "Klicka på knappen" Alternativ "," Setup "eller" Egenskaper ".
  6.
  Hitta reglaget märkt" Print Quality ". Justera de nuvarande inställningarna för utskriftskvalitet till en högre nivån. Klicka på fliken som heter "Color" och välj alternativet "Natural Color". Klicka på "OK" för att bekräfta dina inställningar. "


Previous:nothing Next:hur man ansluter en Dell 948 skrivare till ett nätverk

Relaterade artiklar


 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man återställa raderade filer format
 • SD hastighet förklaras
 • Felsökning en Lexmark Z53
 • hur man blinkar bios utan diskettenhet
 • hur man berättar vad trådlöst kort i din bärbara dator
 • hur man bränner en dvd som fungerar
 • felsökning av en bärbar dator strömförsörjning
 • hur man ansluter en Sony Vaio laptop till en tv
 • felsökning av en mus i Windows 2000 Professional