Dator > hur man skriver ut på Kodak Ultra papper

 • hur man skriver ut på Kodak Ultra papper


 • Kodak Ultra papper är fotopapper syftar till att skapa högkvalitativa fotografier med hjälp av foto-teknik som leder till en snabbare torktid och ingen smetas ut. Ultra fotopapper finns i både hög och halvglättat versioner och i ark av flera storlekar. Gjord för hemmabruk, kan Kodak Ultra användas för att skriva ut foton på någon kvalitet bläckstråleskrivare. Det bästa sättet att skriva ut med fotopapper beror på den enhet du använder

  Du behöver:. .
  Kodak Ultra Paper
  Bläckstråleskrivare.
  Foto-redigeringsprogram.


  1.
  Fyll ark Kodak Ultra papper i skrivaren med samma fack som normen skrivarpapper läses in. Ta bort standard papper från magasinet och placera inte mer än ett tiotal skivor av Kodak Ultra fotopapper i facket på en gång. Fotopapperet är betydligt tjockare än vanlig skrivarpapper och överbelastning kan störa skrivarens funktion. Om du skriver ut på Kodak Ultra papper som är mindre än vanliga 8,5-av-11-tums Letter-storlek, se till att du sätter fotopapper mot kanten av det fack som är märkt. Flytta guide mot den andra sidan av papperet för att hålla papperet på plats.
  2.
  Öppna sidoinmatningsfacket om skrivaren har en. Sidoinmatningsfacket är nästan alltid bäst för fotoutskrifter. Ladda Kodak Ultra papper i facket.
  3.
  Lansera en digital bildredigeringsprogram på datorn. De flesta datorer levereras som standard med minst en bild-editor, som Apples iPhoto. Dra ner "Arkiv"-menyn och välj "Öppna" bläddra sedan för fotot som du vill skriva ut på din hårddisk. Dubbelklicka på namnet på filen för att öppna fotot i programvaran.
  4.
  Gå till "Skriv ut" funktionen i bildredigeringsprogram. I både Windows och Mac-system, är "Skriv ut" funktionen nås genom att gå till "Arkiv"-menyn och välja "Skriv ut".
  5.
  Klicka på "Egenskaper" eller "Skriv ut Egenskaper "för att se ytterligare utskriftsalternativ. Välj "Photo Paper Plus Glossy" eller "Photo Paper Plus Semi-Gloss" från de alternativ som visas bredvid "Papperstyp". Välj det fack som du använder i "Paper Source" alternativ om du använder ett annat fack än huvudfacket i skrivaren. Ställ in "Print Quality" till "High" och klicka "OK" för att återgå till huvudmenyn "Skriv ut" skärm.
  6.
  Tryck på "OK"-knappen på huvudskärmen print screen att skriva ut fotot på Kodak Ultra papper. Beroende på hastigheten på din skrivare, kan detta ta allt från mindre än en minut upp till 5 minuter.
  7.
  Låt bilderna sitta tryckta sidan uppåt på en sval, torr rum utan någonting att röra bläck för en timme före hantering. Låt ett foto torka minst 24 timmar innan du lägger den i en ram eller ett album, vilket kommer att hålla bläck från att överföra på glas eller plast yta.

  tips och varningar


 • Använd en Kodak bläckstråleskrivare om möjligt. Fotopapper och fotoskrivare som är gjorda av samma företag är gjorda för att vara kompatibla med den papperstyp med beaktande av bläck som används i skrivaren.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur du tar bort hårddisken från Dell Inspiron 640m

Relaterade artiklar


 • hur man gör en fjärrkontroll arbete för hp
 • hur du installerar minne i en Compaq nx 7400
 • Epson utskrift tutorials
 • hur man ökar datorns prestanda
 • information för första gången använder en flash-enhet
 • hur man mäter fans datorväska
 • Hur konvertera röntgenbilder till digitala
 • vad är skillnaden mellan en CD-spelare och en CD-brännare?
 • hur du ansluter din fax till datorn
 • hur man installerar externa högtalare till datorn