Dator > Felsökning av en Officejet d135

 • Felsökning av en Officejet d135


 • Den OfficeJet D135 är en allt-i-ett-skrivare släpptes 2002 av Hewlett Packard och marknadsförs mot småföretag och hemmakontoret användare. Dess funktioner inkluderar fyra separata skrivhuvuden, utskriftshastigheter på upp till 19 sidor per minut, och en maximal utskriftsupplösning på upp till 2400 x 1200 dpi. Om du får problem när du försöker skriva ut från din OfficeJet D135, finns det några felsökningsåtgärder som hjälper dig att återställa din enhet i fungerande skick

  Du behöver:.
  Papper för skrivare

  <. h4> Papperskvadd
  1.
  Tryck på strömbrytaren en gång för att stänga av skrivaren. Vänta en minut och tryck sedan på strömbrytaren en gång till starta om skrivaren. Om problemen kvarstår fortsätter du till nästa steg.
  2.
  Stäng av skrivaren. Vänd enheten runt tills dess baksida är vänd mot dig. Dra ut nätsladden från baksidan av skrivaren. Undersök den bakre luckan, som sitter under skrivarens makt port. Tryck på fliken på den bakre luckan inåt, slå sedan på fliken moturs för att låsa dörren. Öppna dörren och lägg den åt sidan.
  3.
  Undersök rullarna inuti skrivaren och bekräfta att de kan röra sig fritt. Om papperstrasslet är synlig, extrahera den genom öppningen i baksidan av skrivaren. Sätt tillbaka den bakre luckan.
  Undersök längst upp på skrivaren och lyft locket till automatisk dokumentmatare uppåt. Kontrollera den automatiska dokumentmataren och ta bort eventuellt papper som fastnat, om den finns. Sänk locket på den automatiska dokumentmataren.
  4.
  Anslut skrivarens nätsladd och slå på den igen. Försök att skriva ut dokumentet igen.

  Skrivhuvudet fel


  1.
  Undersök skrivarens kontrollpanel och tryck på knappen "Meny". Tryck "7" för att välja alternativet som heter "Status och underhåll," tryck sedan på "3" för att välja "Justera skrivhuvuden. " Vänta tills skrivaren att skapa en testsida, sedan granska de tryckta mönster för att avgöra om skrivhuvuden är fortfarande ur läge.
  2.
  Tryck på knappen "Meny", följt av "7"-knappen och tryck sedan på "2" knappen för att välja alternativet "Clean skrivhuvuden. "Vänta tills skrivaren för att avsluta reningsprocessen.
  3.
  Öppna ut luckan och vänta på skrivarvagnen att flytta in i vyn. När skrivarvagnen är på plats, dra ut nätsladden från baksidan av skrivaren.
  4.
  Tryck på knappen om skrivarvagnen att släppa den installerade bläckpatronen. Avlägsna en av bläckpatronerna från skrivarvagnen och granska de punkter metallkontakt på undersidan av patronen. Om du ser bläck inlåning, använd en ren, luddfri trasa för att torka eventuellt skräp från metall kontaktpunkter. Byt ut bläckpatronen i skrivarvagnen och upprepa inspektionen processen med de återstående bläckpatron. Stäng skriv ut luckan och återanslut skrivarens nätsladd.

  Tips och varningar


 • Du kan köpa utrustning och tillbehör för din OfficeJet D135 direkt från HP: s webbplats. Se "Resurser".

Previous:nothing Next:Felsökning en Lexmark Z53

Relaterade artiklar


 • hur man hittar ut bläckpatronen som behövs för en Canon-skrivare
 • Lägga till en nätverksskrivare på Vista
 • hur får man en Lexmark skrivare märka att du återfyllda patroner?
 • hur man byter en gateway laptop LCD-skärm
 • hur man får drivrutiner för HP-skrivare
 • hur du ansluter en strömkabel
 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur du lägger till mer toner i en tom patron
 • hur du ansluter din fax till datorn