Dator > Vilka är fördelarna med att köpa en begagnad eller renoverad laptop?

 • Vilka är fördelarna med att köpa en begagnad eller renoverad laptop?


 • När shopping för en ny laptop, överväga fördelarna med att köpa en begagnad eller renoverad laptop. De flesta elektronik och återförsäljare dator sälja begagnade eller renoverade bärbara datorer utöver nya modeller. Dessa är vanligtvis bärbara datorer som har handlats i rabatter eller föras tillbaka eftersom ägaren ville ha något annorlunda. Det finns få skillnader mellan nya och begagnade eller renoverade, men det finns flera stora fördelar.

  Kostnad

  Prisskillnaden mellan en ny och begagnad eller renoverad laptop kan vara allt från $ 50 till mycket mer än $ 100. Begagnade bärbara datorer minskade pris baserat på mängden använt tid och året den bärbara datorn först kom ut. Priset på en refurbished laptop beror på mängden av uppgraderingar eller reparationer den bärbara datorn behövs. Även om du behöver funktioner i en nyare laptop, en begagnad eller renoverad laptop kommer att erbjuda många av de funktioner till kraftigt rabatterade priser.

  Testad

  Alla begagnade och renoverade bärbara datorer ange om de har testats eller inte. De flesta detaljhandlare garantera kvaliteten på den bärbara datorn, speciellt renoverade sådana. Innan en återförsäljare säljer den bärbara datorn, tekniker testas noggrant den bärbara datorn, inklusive hårdvara och installerad programvara. Nya bärbara datorer är på plats bara testats, vilket innebär endast en liten andel av de bärbara datorer testas.

  Garanti

  Många säljare av begagnade och renoverade bärbara datorer erbjuder garantier som liknar nya bärbara datorer. Om den bärbara datorn är mindre än två år gamla, många tillverkarnas garantier gäller fortfarande också. I fråga om en alltid garanti, har du möjlighet att föra den bärbara datorn på reparation gratis för de första ett eller två år. . Om du fortfarande gillar säkerheten i ett tillverkarens garanti, använda en del av priset olika att köpa en förlängd garanti från den bärbara datorn tillverkaren

  Returer

  Alla pålitlig återförsäljare låter dig återvända begagnade eller renoverade bärbara datorer inom en 30-till 60-dagars fönster. Om inte den bärbara datorn är särskilt markerade "Såld i befintligt skick", kan du returnera den bärbara datorn om du märker några tekniska problem. Observera att alla icke-tekniska problem, till exempel tappa eller spilla mat på den bärbara datorn, är undantagna från återvändandepolitik.

  billigare att uppgradera

  Med begagnade eller renoverade bärbara datorer, har du råd att köpa en äldre modell och uppgradera. Till exempel kan en refurbished laptop bara har 2GB minne, vara ett år gammal och kostar $ 500. En ny bärbar dator kan ha 3 GB minne och kostar $ 700. Du kan köpa ett 1GB minne chip för mindre än $ 50. Uppgradering av renoverade bärbara kommer att spara $ 150.


Previous:nothing Next:hur du uppgraderar Phoenix BIOS när en dator vill inte starta

Relaterade artiklar


 • hur reparera en Dell Inspiron 8000 tangentbord
 • hur man fixar en laptop knappsats
 • hur man hittar ut sidan avkastningen av skrivare bläckpatroner
 • hur du installerar en skrivardrivrutin för PostScript
 • hur man kopierar en hårddisk ladda ner till startmedia
 • hur att fylla dina använda bläckpatroner
 • hur man använder en mikrofon på en e maskin
 • hur man bygger en video dator
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • hur man ansluter en bärbar dator till ett trådlöst HP-skrivare