Dator > bidrag till datorutrustning

 • bidrag till datorutrustning


 • Du behöver:
  Skruvdragare
  . CPU-Z diagnostiskt verktyg.
  Crucial minne skanner.

  bevilja finansiering för datorer är för organisationer som har en federal ideell beteckning. De flesta organisationer tillhandahålla IT-utbildning som en samhällsservice. Bidragsfinansiering används för att köpa system för att utveckla vuxenutbildningen lärcentra som tillgodoser funktionshindrade, hemlösa eller arbetslösa. Bevilja finansiering för datorutrustning är konkurrenskraftig, men här är en lista över organisationer som donerar datorer genomgå ett ansökningsförfarande eller avsätta bevilja medel för ideella organisationer att köpa datorutrustning.

  National Cristina Organization

  The National Organization Cristina program donerar datorsystem och ger bidrag till ideella organisationer som är specialiserade på jobbet utveckling utbildning och pedagogisk utveckling för människor med funktionshinder och ekonomiskt utmanade människor. Men att dra nytta av de resurser som genom organisationen måste du bli en partner genom att tillämpa på sin webbplats.

  National Cristina Organization
  500 West Putnam Avenue
  Greenwhich, Connecticut 06. 830
  203-863-9100
  Cristina. org

  datorer för utbildning

  Sponsras av General Services Administration (GSA), Datorer för utbildning program får en förfrågan om datorutrustning och programvara från innerstaden skolor och ideella organisationer i olika utsett federala regeringen Empowerment zoner över hela USA. Innan du ansöker om bidragsfinansiering eller gåvor utrustning, kontrollera om du är i en förbundsregeringen Empowerment Zone-området. Institutionen för bostäder och stadsutveckling (HUD) har en interaktiv karta på sin hemsida av alla federala regeringen Empowerment Zone områden i USA (se "resurser").

  Intel USA gemenskapen Grant Program

  Intels USA gemenskapen Grant Program är en dator bidrag och donationer program som ger bidragsfinansiering eller datorsystem för godkända skolor, K-12 och gemenskap ideella organisationer. Programmet verksamhetsidé är att främja dator lärande och barn redskap mot en karriär inom det datavetenskapliga området. Intel meddelar tidpunkter under året för att den skall godta ansökningar beviljas finansiering genom sin webbplats (se "resurser").

  Teknik Grant Nyheter

  Teknik Grant Nyheter ger information om olika finansieringskällor. Grant finansieringskällor finns för att bygga datorsalar, genomföra bredbandstekniken initiativ och utveckla dator läroplan för ungdomar i riskzonen när det gäller hårdvara reparation. Du kan prenumerera på sin webbplats för anmälningar bidragsfinansiering via e-post (se "resurser").

  Bredband USA initiativet Bidrag

  BroadbandUSA initiativet är ett program som har bidragsfinansiering att bygga bredband i landsbygdsområden eller områden som har befintliga bredband strukturer för att ytterligare utveckla samhällen. Den broadbandusa. gov initiativet har också medel för att bygga och genomförande av offentlig datacentraler, som inkluderar bevilja finansiering för datorutrustning (stationära och bärbara datorer) och trådlös utrustning (hubbar och routrar).


Previous:nothing Next:hur man rengör rödvin ur en dator

Relaterade artiklar


 • hur man blinkar bios utan diskettenhet
 • typer av bärbara batterier
 • felsökning av en HP-skrivare 1500 med alla lampor blinkar
 • hur du ändrar mängden hårddiskutrymme
 • hur man fixar Windows runtime error 76
 • hur du ansluter en skrivare till ett trådlöst system
 • hur du återställer bildfiler
 • hur man kan ansluta datorer till tv-skärmar
 • information om biometriska enheter
 • hur man installerar ati alla i förundran