Dator > skäl för en Apple Mac minnesuppgradering

 • skäl för en Apple Mac minnesuppgradering


 • Trots de många skillnaderna mellan Mac och PC, de båda kräver en del av samma grundläggande byggstenarna för att leverera rika användarupplevelser båda plattformarna är kända för. En sådan byggsten är minne, RAM. När det gäller RAM uppgraderingar är motiveringen bakom att få en ganska allmän i hela Mac och PC spektrum och det hela kokar ner till förbättrad prestanda. Om du vill uppgradera din Mac, lägga till mer minne är ett bra ställe att börja.

  Kostnad

  Enligt BuyComputerMemory. com, är ett minne uppgradera en av de enklaste och billigaste uppgraderingar du kan göra i datorn, oavsett om det är en Mac eller PC. MacWorld. com föreslår att du endast köper minnesuppgraderingar från en certifierad återförsäljare av Apple och att även då bör du ändå få livstids garanti. Beroende på vilken typ av RAM-minne din dator behöver och den kvalitet du väljer kan du räkna med att spendera allt från $ 30 till uppemot $ 100 för en gigabyte RAM.

  Resurser

  När en dator har mycket RAM den har förmågan att göra mer saker på en gång. RAM är vad din dator använder för att öppna och köra de program du använder. När dessa program är inaktiva eller stängda, kommer din Mac lagra dem på hårddisken, enligt Macworld. com. När programmen inte på din hårddisk, det är därför de används idag och att de drivs av datorns minne. Om du är en avancerad användare eller använda ett par av resurs-tunga applikationer och program, kan du använda upp de flesta av dina RAM, vilket kraftigt kommer att hindra den totala prestandan och hastigheten på din Mac.

  Speed

  Uppgradera ditt minne kommer att bidra till att öka den hastighet med vilken program är öppna och sprang. En RAM-uppgradering är ett bra, enkelt sätt att se en hastighetsökning om du har varit märker en avmattning på grund av att inte ha tillräckligt med minne. Om du har mer minne, kommer datorn att kunna öppna och köra fler program samtidigt utan att behöva byta dem till hårddisken, vilket gör att nedgången när man försöker att på nytt få tillgång nämnda programmet.

  Är en uppgradering behövs?

  MacWorld. com hävdar att Mac gör det enkelt att kontrollera och se om mer RAM behövs i OS X. Helt enkelt öppna Aktivitetskontroll och navigera till System fliken Minne. Här ser du en massa information, men nära botten bör vara ett cirkeldiagram. Om de flesta är det grönt och blått så har du förmodligen tillräckligt med minne men om cirkeldiagram är mestadels gult och rött så är det förmodligen dags att få den uppgradera.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:det vetenskapliga begreppet buffertar

Relaterade artiklar


 • felsökning av en kanon ip1600 skrivare
 • hur man kommer åt Compaq Armada 1530dm bios
 • hur man raderar en låst hårddisk
 • Vilka är komponenterna i en CD-ROM-enhet?
 • riktningar att fylla Brother bläckpatroner
 • hur reparera en HP 3330 laserskrivare
 • historia mikrodatorer
 • hur man uppgraderar en Presario 2200 oss laptop
 • hur man arbetar en digital mp4-spelare i en l1502
 • flash-enhet Cruzer Micro instruktioner