Dator > hur man ansluter en Acer Aspire One till en TV

 • hur man ansluter en Acer Aspire One till en TV


 • Anslutande en Acer Aspire One till en TV är bra om du gör en presentation till en stor grupp, eller om du vill surfa på Internet på en skärm större än den inbyggda i din netbook. Acer Aspire One netbook innehåller en VGA-utgång som kan användas för att ansluta datorn till ett antal externa bildskärmar, inklusive TV-apparater. Alternativt kan du ansluta Aspire One till en extern datorskärm på ungefär samma sätt. När du är ansluten till TV kan du använda två lägen. TV: n kan spegla visning av Aspire One, visar allt på netbook skärm på de större TV, eller TV kan förlänga netbook displayen, så att du använder den extra skärmen fastigheter erbjuds genom TV-skärmen.

  Du behöver :
  Acer Aspire One
  . VGA-kabel.
  Adaptrar (efter behov).


  1.
  Hitta rätt kabel. Videoutgången på Aspire One använder VGA. Än viktigare är den typ av kontakt i andra änden av kabeln. Om du ansluter till en äldre TV kan RCA-kontakter, som använder tre olika pluggar hantering video och auto, vara nödvändigt. Nyare TV-apparater stöder högre upplösning komponent och HDMI-anslutningar, som gör att din TV bättre spegel upplösningen på din Aspire One.

  Du kan hitta en mängd olika VGA-till-RCA, VGA-till-komponent och VGA-till-HDMI kablar och adaptrar i stort elektronik återförsäljare och nätbutiker specialitet.
  2.
  Anslut VGA-änden av kabeln till VGA-utgången på din Acer Aspire One. Kontrollera att anslutningen är tät -. Annars bildkvaliteten visas på din tv kan drabbas
  3
  Anslut kabeln till din TV. . Om du ansluter via analoga RCA eller digital kabel komponent, se till att etiketterna på kablarna överensstämmer med dem på TV: ns ingång.
  4.
  Slå på TV: n och välj den extra bidrag till som Aspire One är ansluten. Acer Aspire One kommer att upptäcka tv och börja spegling datorns display på TV-apparaten.
  5.
  Justera inställningar. Högerklicka på din Acer Aspire One: s skrivbord och klicka på "Egenskaper". Nästa i "Egenskaper för Bildskärm" dialog, välj "Inställningar" genom att klicka på den. Öppna "Visa" och klicka på den externa bildskärmen. Om du vill spegla Aspire One skrivbordet på TV, välj "Mirror" alternativet. Om du vill använda den extra skärmen utrymme ges av TV: n, klicka på den externa bildskärmen och välj "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" och klicka "OK".


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du ändrar ditt bios efter tillsats RAM

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en HP 3820 skrivare till en dator
 • riktningar för att ersätta ett bläckpatronen i en Dell V505
 • hur man spelar in & bränna på en CD
 • Hur man testar en CPU & moderkort
 • hur du ställer in en HP 2700 allt-i-ett skanner Mac OS 10.6
 • hur du partitionerar och formaterar en ny hårddisk
 • Canon PIXMA MP800: Felsökningsguide
 • hur man installerar en ny hårddisk i en Toshiba laptop
 • hur man installerar xp på en HP zv6000
 • hur man laddar en mp3 på ett SD-kort