Dator > bör du uppgradera din skrivare minne?

 • bör du uppgradera din skrivare minne?


 • Du kanske kan uppgradera skrivarens minne att förbättra prestanda. I vissa fall kan en skrivare minnesuppgradering spara dig pengar över att köpa en ny skrivare, och förse dig med den prestanda du letar efter. Det finns flera faktorer att tänka på när de fattar beslut om huruvida eller inte uppgradera. Granska dessa faktorer för att få en bättre förståelse för vad du behöver veta när beslut fattas om en skrivare minnesuppgradering

  Identifiera dina utskriftsbehov

  Tänk vilken typ av ditt företag. Är en snabb skrivare viktig till framgång för ditt företag? Vill du skriva för kunderna när de är i kön? En skrivare uppgradering kan skära den tid det tar att skriva ut ett dokument med 50 procent, och att kraftigt förbättra din kundservice.

  Har ditt företag är beroende av hög upplösning eller färgutskrifter? Dessa typer av utskrifter är minneskrävande, och ett litet minne skrivare kunde vara en flaskhals för dig.

  vilka typer av dokument gör du ut?

  Vilken typ av utskrift gör du? Om du skriver ut svartvita textdokument, kan en uppgradering minska den tid det tar för utskriften att starta utskriften. Om du inte skriver ut hundratals jobb per dag, du är inte troligt att du får mycket valuta för pengarna.

  Stora dokument kan bromsa en skrivare. En uppgradering kommer att öka skrivarens kapacitet att lagra information och snabbar upp anslutningen till den. Om du regelbundet skriver ut stora dokument, kan du överväga en uppgradering.

  utskrift PowerPoint-presentationer, webbsidor, kan PDF-dokument och bilder bromsa en skrivare. De tar mer datorkraft att bearbeta, eftersom de är mer komplicerade jobb för en skrivare. Om du skriver ut dessa typer av dokument, kommer en skrivare minnesuppgradering snabba upp din jobb.

  Skrivaren har specifikationer på hur många sidor per minut och kan skriva ut på ett visst dpi (punkter per tum). Det är vanligtvis standard upplösning för utskrift till enheten. Om du skriver ut högre upplösning, det kommer att ta längre tid. Du kan sänka tiden för att skriva ut högupplösta dokument genom att uppgradera skrivarens minne.

  High använda skrivare

  Hur många människor skriver ut till din skrivare? Om du har ett nätverk där många användare dela en skrivare, är alla av ovanstående problem förstärks. Chansen finns att du har anställda som stod vid skrivaren väntar på att deras handlingar att skriva ut. Kanske en skrivare minnesuppgradering är mest lämpligt i denna situation.

  Får du minnet relaterade fel? Uppgradera om du får ett "Out of Memory" fel.

  Vad man kan förvänta sig av en skrivare minnesuppgradering

  Du ska se att få en 30 till 50 procent minskning av den totala utskrift tid med en minnesuppgradering. Om det inte kommer att köpa dig tillräckligt med kapacitet för dina utskriftsbehov, kommer du vara bättre att köpa en andra och kanske tom ett tredje skrivare.

  förväntar sig inte mycket från en uppgradering om du åtminstone kan dubbla din befintliga minne.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:färgalternativ för MacBook

Relaterade artiklar


 • hur Unformat ett Micro SD-kort
 • hur man fixar en dator som inte kommer att hitta ett tangentbord
 • hur du justerar ljusstyrkan på min acer bildskärm
 • hur du tar bort LCD från en bärbar dator
 • hur man spelar in en dual layer DVD
 • Felsökning av en intermittent stänga på en dator
 • Hur man spelar en DVD på en dator LCD
 • hur du installerar ett kort Mini PCI när en bärbar dator stängs av
 • Hur får man en dator för att redovisa samtliga sina bagge
 • det bästa betyg renoverade datorer