Dator > färgalternativ för MacBook

 • färgalternativ för MacBook


 • Stick med grundläggande MacBook eller en av dess storebröder, MacBook Pro eller MacBook Air, och den yttre färgval kommer att förbli just det --- grundläggande. Vit och svart och silver på MacBook Air är allt som Apple erbjuder. Inte oroa sig, det finns tillverkare som har beslutat att fylla i de tomma blick MacBook med lite färg.

  Omfatta det fall

  Lägg till färg genom att placera en skyddande väska över hela MacBook. Utformad för att vara lätt och tunn, precis som MacBook själv kan hårdplast skal finns i klar, rosa, blå, aqua, grön, lila, rött och träfibrerna. Se till att en köpt kommer att passa storlek och produkten av MacBook täcks. Några fall är genomskinliga, vilket gör att färgen att spela ut den ursprungliga laptop färg. Ytskikt kan vara glansig eller satin (matt). MacBook passar in i fallet och hålls på plats så att målet inte behöver tas bort för att använda den bärbara datorn. Fall fattas av en rad olika tillverkare.

  Lägg till en Skin

  Den billigaste färgen alternativ för en MacBook är köp av en ny "skin" eller färglager tillämpas på utsidan av den bärbara datorn. Känd som "MacStyles" de "skins" är enfärgad vinyl ark som har en mängd olika "cut-out" mönster i en mängd färger. Skinnen skal rätt ut och är så tunna att de verkar vara målade på utsidan av MacBook. Ytterligare en fördel är att de skyddar den bärbara datorn locket från repor och slitage. Grundmodeller köra $ 19,95, MacTatts börjar på $ 29. 95 och MacAccents är mindre bilder i stället för full storlek skinn börjar på $ 1,95. Klart MacStyle skinn skydda och låt den ursprungliga färgen lysa igenom. Besök MacStyle hemsida för mer information. En länk finns i avsnittet Resurser den här artikeln.

  Extend färgalternativ

  Låt Colorware ändra färgen på en MacBook med hjälp av en egenutvecklad reptålig plastbeläggning kallas X2. Registrera dig för ett gratis Colorware webbkonto för att visa färg möjligheterna --- ett urval av standardfärg fasta ämnen, metallic eller pärla i en blank yta eller fasta ämnen och metall i en Softouch finish. Anpassade färger specificeras till en extra kostnad genom att välja en Pantone PMS färg nummer. Kontakta Colorware för att kommunicera varumärket möjligheter och andra möjligheter färg matchning. Köpa MacBook laptop direkt från Colorware och få en begränsad garanti. Använd "Skicka i Mine" och har Colorware lägga till färg till ett befintligt objekt. Colorware applikationer är en engångsföreteelse --- en ny färg kan inte tillämpas över dem.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man uppgraderar en hårddisk i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på vad du har gjort på datorn
 • Lägga till en tangentbord och mus till en MacBook
 • hur man byter ett batteri i Timex Ironman
 • hur du formaterar ett äpple iMac G3
 • hur man öppnar en Dell Latitude laptop
 • hur att överföra bilder från PC till iMac
 • kan du spela blu ray?
 • hur man installerar ett grafikkort i en Toshiba Satellite bärbar dator
 • hur du skriver ut till kanten med en HP-skrivare
 • hur man skapar en annan enhet på datorn