Dator > hur du lägger till ett grafikkort till en bärbar dator

 • hur du lägger till ett grafikkort till en bärbar dator


 • Även många budget bärbara datorer har tillräcklig datakraft-processorhastighet och RAM kvantitet-för de flesta spel och högsta innehåll program skapa, utom en problematisk komponent: grafikkortet. Eftersom bärbara datorer tenderar att producera mycket mer värme än en stationär dator och eftersom alla komponenter är packade i ett mindre område än en stationär dator, kvalitet grafikkort är en vanlig tillsyn (liksom möjligheten att uppgradera dem), lämnar laptop-ägare i mörkret när det kommer till de nyaste spelen och andra grafikintensiva program. Men om din laptop har de rätt plats, kallas en ExpressCard-kortplats kan du installera ett separat grafikkort externt med hjälp av ett externt grafikkort bostaden, och använda grafikkort med datorns övriga komponenter

  Du behöver. :
  Laptop med en ExpressCard-kortplats.
  ViDock eller liknande externa grafikkort bostad.
  Extern bildskärm.
  Externt tangentbord (rekommenderas).


  1.
  Se till att datorn har de nödvändiga ExpressCard-facket. Facket är 34 mm bred och bör ingå i den bärbara datorns utökade sektionen Specifikationer, finns antingen på den tillverkarens hemsida, av manualen eller på förpackningen.
  2.
  Köp en ViDock 2 från Village Tronics. Du kan antingen installera din egen video-kort i en tom ViDock behållare, som ser ut lite som en stor, tjock extern hårddisk container vid en första anblick, eller köpa en ViDock container förinstallerad med ett ATI Radeon HD 4670 512 MB grafikkort. Båda typerna är tillgängliga via Harmonic Inversion Technologys hemsida.
  3.
  Köp en bildskärm eller använda ett du redan äger. Alternativt kan du få en HDMI till DVI-kabel och använda det för att ansluta din bärbara dator, via sin nya externa grafikkort till din TV (om din tv har HDMI-kontakter).
  4.
  Installera drivrutiner på den bärbara datorn, både för grafikkortet och för ExpressCard gränssnittet används av ViDock behållaren. Den ViDock förare kommer att få komma med enheten, som kommer att grafikkortets drivrutiner om du köpte ATI Radeon paketet. Om du köpte grafikkortet separat, kan du hitta rätt drivrutin genom att gå på grafikkortet tillverkarens webbplats (antingen NVIDIA eller ATI).
  5.
  Anslut monitorn till den ViDock behållaren och den ViDock behållaren i Express Card-kortplats i din bärbara dator och njut av den nya högsta grafik kapacitet. (Kom ihåg att du inte tänker använda din bärbara dator ursprungliga skärmen. )

  Tips och varningar


 • Ett externt tangentbord föreslås också eftersom det kan vara svårt att använder den bärbara datorns tangentbord och se den externa skärmen samtidigt beror på den bärbara datorns inbyggda skärmen blockera syn på den externa bildskärmen.
 • LCD skärmen som följde med din bärbara dator visar inte skapat grafik av ViDock. Istället måste du ha en separat, extern bildskärm och en anslutning är förenlig med grafikkortet installerat i ViDock behållaren. Om du använder standard ATI Radeon 4670 att kontakten är DVI.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Vad gör en DVD + / - RW menar?

Relaterade artiklar


 • hur man radera en dators hårddisk för att kunna sälja
 • hur man fixar cd-enheter på bärbara datorer
 • hur man byter en cpu på ett moderkort
 • hur du tar en Compaq Presario-notebook isär
 • hur man avgör processor temperaturer
 • BIOS-chip definition
 • hur man lär sig och förbättra datorkunskaper
 • hur man uppgraderar Windows Vista-upplevelse
 • Hur man vet om din dator behöver ett nytt ljudkort
 • hur man använder en webbkamera på en Acer Aspire en