Hur kan jag berätta vad trådlösa nätverkskortet är i min laptop?
Dator > Hur kan jag berätta vad trådlösa nätverkskortet är i min laptop?

 • Hur kan jag berätta vad trådlösa nätverkskortet är i min laptop?


 • Kontrollera ditt trådlösa nätverkskort inställningar genom att identifiera och veta vilken hårdvara är på din bärbara dator. Du kan enkelt kontrollera maskinvaran i din bärbara dator genom att veta var man ska leta. Ta snabbaste vägen till inställningarna och gör en anteckning av informationen eftersom du kommer förmodligen behöva läsa den igen

  dig hemmastadd med din laptop

  Ta en rundtur i din bärbara dator. Windows XP, Vista och Windows 7 har ett "Start-menyn", som är längst ner till vänster på skärmen. Alla har en "Kontrollpanelen" som kan nås genom att klicka på "Start" och navigera fram menyn till nästan toppen där "Kontrollpanelen"-menyn till höger.

  Kontrollpanelen

  Klicka "System" längst ner, kommer att ta upp en annan dialogruta med en rad flikar. Klicka på fliken "Maskinvara" i Windows XP. Klicka på "Enhetshanteraren" och en separat skärm öppnas med en lista över alla bifogade hårdvaran. Klicka på "Nätverkskort" och sedan "Wireless Network Adapter," om det faktiskt är fysiskt ansluten, kommer att vara där. Om du har en switch för att stänga av trådlösa kortet av, och du har kvar den avstängd, då enheten inte kommer att vara där.

  På en Windows Vista laptop, använd "Start -> Nätverk -> Nätverks-och delningscenter -> Hantera nätverksanslutningar. " Högerklicka på "Trådlös nätverksanslutning" och samma information visas

  I Windows 7 går du till "Start -. > Kontrollpanelen -> Visa nätverksstatus och åtgärder -> Ändra Kortinställningar -> Trådlösa nätverksanslutningar ". Högerklicka på "Egenskaper" och samma information kommer att presentera sig.

  trådlöst nätverkskort

  Ta en närmare titt på det trådlösa nätverkskortet. Ta en del av sitt namn. Till exempel kan det vara en Intel (R) PRO /Trådlös nätverksanslutning för 3945ABG som är utrustat för att ansluta till 802. 11a, 802. 11b och 802. 11g-nätverk. (Andra kommer också att kunna ansluta till 802. 11n-nätverk, men de flesta enheter i en Windows XP-dator kommer att klara av 802. 11a, 802. 11b och 802. 11g-nätverk. )

  Dubbelklicka på det trådlösa nätverket kort notering, och en annan ruta visas med en uppsättning flikar. På fliken "Allmänt", kommer den översta raden i detalj rutan säger "Den här enheten fungerar korrekt. " Ovan är uppgifter om tillverkare och var den finns på bussen.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du ansluter mac dator till en hdtv

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en dator hem AV-
 • hur man fixar en högt fläktljud i en Dell-dator
 • hur man ansluter en enhet nätverksdisk
 • hur man återställer SMC
 • Vad är DV-kabel för?
 • PC Card FAQs
 • hur man bygger ett spel dator för $ 1000
 • hur man kan förbättra bärbara Dell-datorer
 • hur man fixar cd-enheter på bärbara datorer
 • skillnaden mellan en skrivmaskin och ett tangentbord