Dator > Spelregler för en mp4 Mac-fil på en digital fotoram

  • Spelregler för en mp4 Mac-fil på en digital fotoram


  • MP4-format har blivit ett populärt format för att titta på video på en Mac, men är inte kompatibel med de flesta digitala fotoram med AVI-format videofil. Spela upp en MP4 fil på en digital fotoram kräver konvertera den först till en AVI-fil på Mac med en MP4 till AVI konverteringsprogram. AVI-filen kan sedan överföras från Mac till den digitala fotoramen med en USB-flash-enhet

    Du behöver:.
    Macintosh-dator
    . Tillgång till Internet.
    Webbläsare.
    USB-minne.


    1.
    Sätt i USB flash-enheten i en USB-port på Mac. Vänta tills ikonen för USB-flash-enheten visas på skrivbordet. Dubbelklicka på "Verktyg"-mappen inne i "Program"-mappen i huvudsakliga hårddisk. Rulla ner till Skivverktyg programmet och dubbelklicka på den för att starta programmet.
    2.
    Välj ikonen för USB-flash-enheten på vänster sida av Skivverktyg programmet. Klicka på "Radera"-fliken. Namn på USB-enheten "digital ram videos" i "Name" kolumnen. Välj "MS-DOS (FAT) från rullgardinsmenyn under" Format ". Klicka på" Radera "längst ner i fönstret. Tryck på" Radera "i" Bekräftelse "-fönstret som visas. Vänta som USB-flash-enhet formateras för användning på Mac-datorer, datorer och digitala bilder. Avsluta Skivverktyg när formateringen är klar.
    3.
    Hämta en installation på Mac-en MP4 till AVI konverteringsprogram, t. ex. testversionen av 4Media MP4 Converter (se länk i Resources).
    4.
    Kör MP4 till AVI konverteringsprogram. Dra MP4-filen som ska konverteras till AVI för den digitala ramen i programmets ikon-detta kommer att vara i Dock till vänster på skärmen eller längst ner på skärmen. Vänta som MP4-fil läser in i MP4 till AVI konverteringsprogram.
    5.
    Klicka på "Format"-fliken på MP4 till AVI konverteringsprogram och välj "AVI" från drop menyn. Klicka på "Bläddra"-knappen på MP4 till AVI omställningsprogrammet och navigera i fönstret som visas till skrivbordet på Mac. Klicka på "OK" längst ner i fönstret för att stänga fönstret.
    6.
    Klicka på "Konvertera" på MP4 till AVI konverteringsprogram. Namn den AVI-fil som kommer att göras i den tomma kolumnen längst upp i fönstret som visas. Klicka på "Spara" längst ned i fönstret för att spara AVI-filen till Mac skrivbord. Avsluta det program för omställning.
    7.
    Dra AVI-filen från Mac-skrivbordet till ikonen för USB-minne. Vänta som AVI-filen kopieras till USB-minne. Dra USB flash-enhet till papperskorgen. Ta bort USB-flashminnet från USB-porten på Mac. Sätt i USB flash-enhet till USB-porten på den digitala fotoramen. Spela upp AVI video som är kompatibel med den digitala fotoramen och omvandlades från MP4-fil på Mac.

    Tips och varningar


  • Använd en hög kapacitet USB flash-enhet så att du kan sätta en hel del video filer till den.
  • dra USB-flash-enheten från den digitala fotoramen innan videon är klar spelar kommer korrupt det.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man sätter låtar på ett vanligt SD-kort





Relaterade artiklar


  • hur till vända bort Toshiba laptop interna program
  • hur man hittar en skrivare TC / IP-adress
  • hur man bygger en pc utan fönster
  • Hur konvertera en laptop lcd på en bildskärm
  • Lägga till en drivrutin
  • hur man skapar en boot disk disk flash
  • flatbäddsskanner underhåll
  • Hur man använder en lirka kompression verktyg
  • hur reparera en USB-kabel
  • hur man identifierar datorns moderkort säkringar