Dator > hur man bygger en dator för ett barn

 • hur man bygger en dator för ett barn


 • Datorer är utmärkta redskap som vuxna, men de kan också vara kraftfulla lärande anordningar för barn. Få ett barn glada om hur du använder en dator är ett utmärkt sätt att ge barnet en skjuts på dagens teknik och förbereda barnet för skolan. Ett av de bästa sätten att ge ditt barn de verktyg han behöver är att bygga dina egna dator bara för barn

  Du behöver:.
  Datorväska
  . Moderkort.
  Minne.
  Hårddisk.
  Tangentbord och mus.


  1.
  Välj ett brokigt datorväska som kommer att väcka intresse hos ditt barn och få honom intresserad av att lära mer om det. Du kan även klä upp datorn fallet med klistermärken, fotografier familj och andra speciella inslag.
  2.
  Välj ett moderkort som kommer att stödja alla funktioner du vill ha i din dator, inklusive FireWire och USB 2. 0. Detta kommer att göra det lättare för barnet att utnyttja den senaste tekniken när de blir tillgängliga.
  3.
  Installera maximalt minne som datorn tar genom att se metallen slutet är pekar nedåt och sedan trycker bestämt på minnet tills det sitter på plats. Maximalt minne gör det möjligt för datorn att arbeta snabbare och fungerar mer effektivt.
  4.
  Välj stor kapacitet hårddisk. När ditt barn växer, hon vill lagra musikfiler, videofiler och andra stora filer på datorn, så se till att du väljer en enhet med tillräckligt mycket hårddiskutrymme.
  5.

  Installera frekvensomriktaren: Leta upp enhetsfacket, skjut in enheten i ärendet och fäst det med skruvarna. Fäst sedan ena änden av den raka grå IDE-kabeln på baksidan av enheten och den andra änden till moderkortet. Kör strömkabeln från nätaggregatet i datorn ärendet till strömanslutningen på hårddisken.
  6.
  Välj en bra DVD-brännare. Välja en DVD-brännare över en DVD-ROM-enhet kommer att ge ditt barn en chans att skapa egna DVD-skivor och filmer att dela med vänner och använda för skolprojekt.
  7.
  Hitta en tom vik Skjut DVD-enheten på plats och fäst det med skruvarna. Använd sedan fri anslutning på den grå IDE kabeln och fäst den på baksidan av DVD-brännaren. Anslut nätkabeln från vägguttaget om fallet till strömkontakten på baksidan av DVD-enheten.
  8.
  Välj en stor och robust tangentbord. Detta tangentbord måste kunna ta mycket av missbruk, så se till att du väljer en hög kvalitet enhet. När du väljer en mus för ditt barns dator måste du välja en som är lagom stora för små händer. Det finns ett antal möss avsedda för barn, däribland möss i ljusa färger som barnen är säker på att älska.
  9.
  Installera en Internet-filtreringsprogram som Net Nanny för att hålla ditt barn säkert på Internet. När du installerar filterprogram ska du köra alla nödvändiga uppdateringarna att blockera webbplatser som har kommit på nätet eftersom programvaran var förpackade.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:fördelarna med Diskettstationer lagring under primärminne

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en quad core dator
 • Lägga till en 2,0 usb-port
 • felsökning av en Dell Travel mus med bluetooth
 • Ta bort en USB-skrivare
 • hur du ställer in bildskärmen sida vid sida program i Windows
 • Lägga till en andra processor på en server
 • hur man identifierar Macintosh-dator med löpnummer
 • hur du ställer in en HDTV som en datorskärm
 • filstrukturen på en VCD
 • hur man använder en IDE-kabel