Dator > hur man bygger en billig och snabb dator

 • hur man bygger en billig och snabb dator


 • Datorer blir billigare. Tyvärr erbjuder billig bas som endast erbjuder långsam komponenter. Bygga en dator dig själv ger dig möjlighet att skapa en bättre dator än kommersiella erbjudanden för en viss prisnivå. Du kommer att kunna välja vilka komponenter som är bäst för hur du kommer att använda datorn. Om du vill ha en dator att spela spel med, måste du få ett grafikkort som kan hantera de spel du vill spela. Om du vill bearbeta din bild du behöver mer RAM, en medelhög effekt CPU och en stor skärm.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel

  Användning


  1
  Bestäm vad datorn ska användas till. . . Är det till Internet? Är det för spel? Bearbetar dina bilder?
  2.
  Om du redan har en dator göra en lista över vad du vill var annorlunda. Mindre tid att börja? Större lagringsutrymme för dina bilder eller video?
  3.
  Gör en budget för din dator.

  Inköp


  1.

  Om du behöver en dator för allmänt användningen av Internet och gaming använda, köpa de billigaste dual core-processor, runt $ 50. För video och bildbehandling köpa ett mellanregister dual core-processor eller en billig quad core som kan hade runt $ 90.
  2.
  Köpa 2 GB RAM minimum. Om din budget tillåter köp 4 GB.
  3.
  För video-och bildbehandling, köpa ett moderkort med integrerad grafikkort från AMD eller Nvidia. Integrerad innebär att grafikkortet är integrerat med moderkortet. Om du vill ha en speldator, köp ett separat grafikkort. Kontrollera resurser för att hitta den video kort som passar bäst din budget.
  4.
  Köp en 500 GB till 1 TB hårddisk, beroende på din budget. Hårddisken lagrar operativsystemet och alla dina data.
  5.
  Köp en skärm till din dator. För bilder väljer en skärm med bra färgåtergivning som skillnaden mellan på skärmen och skriva ut kan vara radikal med låg slut bildskärmar. Köp ett fall med spänning på 400 till 500W. Köp en billig DVD /CD-enheten.

  Building


  1.
  Clear ett stort bord. Öppna processorn uttaget på moderkortet. Installera processorn och stänger uttaget. Installera minne i minneskortplatsen. Minne och processor har en not och fjäder system för att undvika att installera dem på fel sätt. Installera kylflänsen ovanpå processorn enligt tillverkarens manual.
  2.
  Öppna fall installerar moderkortet och fäst det med skruvarna som finns i ärendet ask. Säkra hårddisk och DVD /CD-enhet med samma uppsättning skruvar. Om du har ett dedikerat grafikkort, installera det nu och fäst den med skruv.
  3.
  Anslut fallet och strömkablar till moderkortet. Anslut hårddiskar och CD /DVD-enheten till moderkortet och nätdelen.
  4.
  Anslut nätsladden till fallet och driva datorn. Kontrollera om alla fläktarna snurrar och att allt är ström ansluten. Koppla ur datorn och avsluta ärendet. Sätt datorn på plats och anslut nätsladden. Anslut skärmen till datorn samt tangentbord och mus.
  5.
  Slå på datorn och sätt i operativsystem installation CD /DVD. Följ instruktionerna på skärmen för att installera om operativsystemet.

  Tips och varningar


 • Kontrollera grafikkortets handbok för att se om du behöver ansluta en strömkabel till grafikkortet.
 • Kontrollera recension om newegg. com att se vad som är bästa fall för den budget du har kvar.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man fixar en trasig bakgrundsbelysning på laptop

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på vilka drivrutiner du behöver för din dator
 • hur du tar bort partitioner från minnen
 • hur man använder en FireWire-kabel för att flytta data
 • hur man kan få en statisk ip-adress
 • hur man kan stoppa en dator från minnet dumpning
 • hur du formaterar ett SD-kort i kommandotolken
 • hur man får kuvert för att skriva ut direkt
 • hur man gör känsla av datorkablar
 • hur du ansluter en bildskärm till min laptop
 • den grundläggande strukturen i en dator