Dator > hur man konfigurerar en matrisskrivare att skriva ut på kvitton

 • hur man konfigurerar en matrisskrivare att skriva ut på kvitton


 • Det finns massor av goda skäl en del företag och privatpersoner fortfarande använda inverkan skrivare i allmänhet och matrisskrivare i synnerhet. De genererar omedelbar kopior plus att de är robusta, effektivt och billigt att köra. De är lika flexibla än sina moderna motsvarigheter laser på något sätt, dock, inte minst som det är att hitta ett enkelt sätt att skriva ut dina egna former. Lyckligtvis finns det mjukvarulösningar tillgängliga för att göra utskrifter på blanketter ganska smärtfritt efter en liten inledande tweaking.

  med Form Pilot


  1.
  Ladda ner och installera Form Pilot. "Hem" version säljs för $ 29. 95 från och med 202C medan Pro-versionen är $ 89,95. Form Pilot Office kostar $ 245 och lägger till ett antal klockor och visselpipor. Välj den nivå som är rätt för dig.
  2.
  Öppna programmet och gå till "Arkiv" och sedan välja "TWAIN Acquire" för att skanna ditt formulär.
  3.
  Skriv in din information direkt in i den skannade bilden. Det kan vara lite trial and error, så det är klokt att skriva ut till ett tomt blad på den första körningen. I menyn Skriv ut väljer du "förtryckta formulär" och klicka "OK".
  4.
  Håll blankt papper bakom tryckt form och kontrollera anpassningen av tryckt information. Om allt linjer upp, mata in din blankett i skrivaren foder och du är redo.
  5.
  Sänd jobbet om anpassningen är avstängd och använda "Offset Units"-funktionen i skriva dialog för att flytta dina skrivit information runt på tryckt form. Alternativt kan du använda den rörliga verktyg som finns på verktygsfältet längst upp i programmet för att flytta informationen manuellt.

  Med General Över skrivare


  1.
  Hämta Universal Över skrivare. De erbjuder en 60-dagars testversion med full funktionalitet under försöksperioden. När din fritid är upp, kommer en licens kostar $ 29. 95.
  2.
  Mät avståndet till första fältet i formuläret både ovanifrån på sidan och vänster. Du kan använda antingen centimeter eller inches.
  3.
  Öppna Universal Över skrivare och klicka på "Nytt". Du ser en rad lista med fält. Det finns tillräckligt fält för även de mest komplicerade former. Skriv in texten i det första fältet och sedan ställa in parametrarna i dialogen under den. Du måste mata in mätningar från sidans kanter i de utrymmen och tala om för programmet om fältet är text, en streckkod eller en bild. Du kan också ange teckensnitt och storlek.
  4.
  Fortsätt med alla dina formulärdata med varje bit av information på en ny rad med nya parametrar.
  5.
  Sätt din papperskopia i skrivaren foder och välj "Skriv ut" från Arkiv-menyn i Universal Över skrivare.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du tar bort datafiler

Relaterade artiklar


 • hjälp med att ansluta en Emtec trådlöst LAN
 • Hur konvertera rakt igenom korsad kabel
 • hur man installerar notebook RAM
 • hur tystnaden bullriga hårddiskar
 • hur man kan justera upplösningen på dubbla grafikkort
 • hur du överför musik videor till ett micro sd-kort
 • hur man kan kontrollera vilken typ av RAM
 • hur man spelar ett mini-DVD på en dator
 • hur man hittar datorns namn
 • hur du justerar grafikkort på min pc