Dator > Lägga till en ny skrivare till QuickBooks 6

 • Lägga till en ny skrivare till QuickBooks 6


 • QuickBooks 6 är ett bokföringsprogram program som låter dig hantera och föra fullständiga koll på alla dina finanser, inklusive intäkter och räkningar som du måste betala. Du har också möjlighet att skriva ut papperskopior av alla dina poster. Om du vill lägga till en ny skrivare till QuickBooks 6, behöver du inte lägga upp den genom själva programmet. Du måste lägga till skrivaren via operativsystemet

  Windows-datorer


  1.
  ansluta skrivaren till en USB-port på datorn. Använd skrivarens kabeln som följde med enheten. Observera att om skrivaren är äldre, kan du behöva ansluta den till en "Serial"-port på datorn istället för en USB-port. Den typ av kabel som levererades med skrivaren kommer att bestämma vart du kopplar in den
  2.
  Sätt i cd-skiva som medföljde skrivaren i datorns CD-ROM-enhet . Tryck på "Mata ut" knappen på utsidan av cd-enheten för att stänga skivfacket.
  3.
  Vänta några sekunder för CD-ROM för installation verktyg för att automatiskt visas på din datorskärm.
  4.
  Tryck på "Nästa" för att gå igenom skrivarens installationen verktyget. Du måste läsa "Användarvillkor" för skrivaren samt välja en katalog på din dator som du vill att föraren och andra filer som är installerat i. Denna process kommer att installera drivrutinen som krävs för att köra skrivaren på din dator. När installationen verktyget är klar, starta om datorn.
  5.
  Öppna Quickbooks 6.
  6.
  Klicka på "Arkiv"-menyn och välj "Skriv ut. " Du kommer nu att kunna välja din nyligen lagt skrivaren från "Egenskaper för skrivare" menyn som visas på skärmen.

  Mac


  1.
  Anslut skrivaren till din Mac-dator med den medföljande FireWire-eller USB-länk kabel. Vilken typ av kabel medföljde skrivaren kommer att avgöra vilken typ av ingång på din dator måste du ansluta den till.
  2.
  Sätt i cd-skiva som medföljde skrivaren i din datorns CD-ROM-enhet. Tryck på "Mata ut" knappen på utsidan av cd-enheten för att stänga skivfacket.
  3.
  Dubbelklicka på CD-ROM-ikonen som visas på Mac-skrivbordet. Detta startar skrivarens verktygsprogram installation. Klicka på "Nästa" för att gå igenom verktyget tills skrivarens drivrutin installerar sig på din dator.
  4.
  Öppna Quickbooks 6.
  5.

  Klicka på "Arkiv"-menyn och välj "Skriv ut". Du kommer nu att kunna välja din nyligen lagt skrivaren från "Egenskaper för skrivare" menyn som visas på skärmen.

  tips och varningar


 • Om du inte hittar cd-skiva som följde med skrivaren, gå till enhetens tillverkares webbplats. Skriv modellnumret på din skrivare (denna kommer att vara placerad på utsidan av själva skrivaren) till "Search" rutan på webbsidan och klicka på "Enter". Detta kommer du till produktsidan för din skrivare. Härifrån kan du ladda ner den senaste drivrutinen för din modell av skrivaren. När du får det till din dator, dubbelklicka på den för att starta installationen.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur du ansluter två videokablar

Relaterade artiklar


 • Hur du donerar RAM-chips
 • Definitionen av dator cpu
 • hur du återvinner datorkomponenter
 • hur du ansluter en USB-kabel till en rund kontakt
 • hur du tar bort allt på min laptop
 • hur man byter en HP laptop skärm
 • Inaktivera ombord video och installera ett grafikkort
 • hur man sätter på My Space bar rygg på min Acer laptop
 • hur du återvinner en skrivarpatron
 • skillnaden mellan en ATA, SATA och IDE