Dator > hur man väljer den bästa stationär PC konfiguration till lågt pris

 • hur man väljer den bästa stationär PC konfiguration till lågt pris


 • Våra datorbehov har ökat och så är uppkomsten av Processor teknik för datorer. Computer priser minska med betydande belopp efter ca var 6 månader. Med konkurrens mellan datortillverkare är det väldigt viktigt att välja din stationära dator konfiguration klokt och undvika att betala mer för de extra funktioner som du inte behöver

  Du behöver:.
  En idé om systemkonfiguration krävs för verktyg du använder regelbundet.
  .
  Grundläggande kunskaper om hårdvara och kringutrustning.
  .
  Nya processorer i marknaden och eventuella återbesök.
  .
  Recensioner från köpare.


  1.
  Välj rätt processor för dina behov.

  Quad Core-processorer introducerades på elektronikmarknaden under 2007 . Dessa processorer kan du arbeta effektivt om din dagliga IT kräver med hög processorhastighet, som 3D-animering, AutoCAD eller annan teknisk programvara.
  Men om du ska använda din dator för grundläggande datoranvändning som Internetsökning, Aktiehandel , E-post och Microsoft Office-produkter sedan Intel Dual Core, Core 2 Duo eller en liknande AMD-processor skulle bli bra. Den stora kostnaden i en dator är processorn.
  Kontrollera även processorhastighet och cacheminnet. För höga behandling behöver, se till att du har minst 2 MB cache och ca 2,2 GHz processor hastighet.
  2.
  Operativsystem 32 bitars eller 64 bitars.

  För grundläggande datorbehov, har någon betydelse för 32 bitars eller 64 bitars inte siffrorna. De flesta av dagens datorer och bärbara datorer bära 32-bitars operativsystem och applikationer. 64 bitars system är nya på marknaden och kommer att krävas när företagen börjar övergången att göra 64 bitars program. De kommer dock att vara bakåtkompatibla med 32-bitars operativsystem.
  Om du använder program som Mathworks Simulink, kan du behöva 64-system bitars operativsystem som Windows 7 eller Windows Vista 64-bitars att snabba upp din behandling.
  .
  3
  Urval Optiska enheter och hårddiskar

  En dator med DVD + /- RW kommer att fungera bra för de flesta. Men om du planerar att titta på Blu-ray-filmer på din dator, kan du få en enhet med Blu-ray Disc. Kommer dock att Blu-ray enheter öka ditt pris avsevärt. Jag skulle rekommendera att köpa en separat fristående Blu-Ray-spelare i stället för en dator-enhet. Detta kommer också att öka din skivenhet liv.
  Med ökningen av Electronic Data lagringsbehov, hårddisk teknik har gjort det möjligt att lagra Terra byte data på datorn hårddiskar. Skulle dock för hemmabruk, allt över 320 GB hårddiskutrymme fungera bra. Om du behöver extra lagringskapacitet kan du köpa en annan hårddisk eller köpa en extern hårddisk på en hel del.
  4.
  Fastställande RAM-minne behov.

  Computer marknadsförare försöker lura folk att köpa datorer genom att ange RAM-minne. Även detta beror på din dator behöver. För avancerade datorer, kommer 4 GB RAM vara tillräckligt för att utföra uppgifter effektivt. Se dock till att om så krävs, kan du utöka sitt RAM i framtiden. Nyckelordet för att leta efter är om RAM är "Dual Channel" och "DIMM". Välj också RAM hastighet över 800 MHz
  5.
  Video Graphics Card

  High Definition är ett hett ämne idag. Om din idé är att titta på videor och filmer på skrivbordet ibland väljer en HD-grafikkort (High Definition). Intel Graphics Media Accelerator HD är ett bra grafikkort för High Definition behov.
  6.
  Välja ett ljudkort, bildskärm och kringutrustning.

  Om du planerar att använda datorn främst som en Media Center genom att ansluta surroundljud hemmabio högtalare, välja ett ljudkort med antingen 5,1 kanal eller 7. 1-kanals utgång.
  För en stationär, vanligtvis en bildskärm med måtten över 19 "kommer att fungera bra.
  flesta tillverkare kan du välja ytterligare kringutrustning och tillbehör som går bra med din dator. Men dessa är i allmänhet dyra om man köper från tillverkaren. Du kan hitta bra erbjudanden på trådbunden eller trådlös mus, tangentbord, hörlurar datorväskor och webbkameror på nätet.
  7.
  Forskning för ett bra antivirusprogram innan du köper.

  De flesta datortillverkare ge 30 dagars trials av anti-virus program tillsammans med datorer. Det är en bra idé att ladda ner och prova testversioner av olika anti-verktyg-virus program en efter en och se vilken som inte minskar datorkraft. Anti Virus mjukvaran som AVG, Norton och McAfee är mycket effektiva.

  Tips och varningar


 • Forskning om Internet för att hitta bra erbjudanden på redan byggt datorkonfigurationer och se om de motsvarar dina behov.
 • Prata med människor som nyligen har köpt en dator så att de kan guida dig baserat på deras forskning.

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:Hur du använder finder RAM-minne från Crucial

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en nyckel från en Sony Vaio tangentbord
 • hur du ändrar känna av datorns tangentbord
 • hur man skall hantera ledningar på baksidan av en dator
 • hur du skriver ut Word-dokument på en zebra skrivare
 • hur man använder en webbkamera på en Acer Aspire en
 • hur du lägger till minne till en Dell Inspiron 700m
 • det bästa betyg renoverade datorer
 • Hur konvertera en DVD att spela på en PC
 • hur till check firmware version på en Dell-server
 • hur man byter CPU i en Sony laptop