Dator > installationsinstruktionerna för Dell Dimension 3000 högtalare

 • installationsinstruktionerna för Dell Dimension 3000 högtalare


 • Dell Dimension 3000 är en stationär dator avsedd för användning i hemmet eller på ett mindre företag inställningen. Om du vill använda din Dimension 3000 för spel, titta på strömmande media eller lyssna på musik, måste du ansluta en uppsättning högtalare. Det finns en mängd olika portar på Dimension 3000 lämpliga för detta ändamål, att välja vilken port att använda beror till stor del på vilket märke på din dator och vilken typ av högtalare du vill ansluta

  Du behöver:.
  Thermal skrivare.
  USB-eller parallellkabel.
  Dator.
  Installationsdisketten.

  Hörlurar och Line-Out-uttagen

  Om du använder små högtalare, kanske du kan ansluta dem till Dimension 3000 hörlurar och uppnå tillfredsställande resultat. Hörlursuttaget sitter på datorns framsida fall nära botten (till höger om USB-kontakter). Större eller high-end högtalare, kommer dock att kräva mer makt än hörlursuttaget kan ge. Du måste ansluta dessa enheter till en linje-utgång för att kunna använda dem ordentligt.
  Vissa modeller av Dimension 3000 kommer med integrerat ljud, vilket innebär att det redan finns en line-out-kontakten är inbyggd i moderkortet, du kan hitta det på baksidan av datorns hölje, infällda i en magenta-färgad panel ( Se nedan tangentbordet port). Om ingen sådan anslutning installerad, kan du behöva köpa och installera ett PCI-ljudkort. Dessa kort glida in i särskilda portarna på Dimension moderkort, och installationen är i allmänhet mycket enkel.
  Om du kan ansluta dina högtalare till datorn, men de inte fungerar korrekt, kan du behöva kontrollera att systemets drivrutiner är uppdaterade. Du kan ladda ner drivrutinen direkt från Dells webbplats (se "Resurser" nedan). Hitta drivrutiner listade under "Audio" och spara installationsfilen på skrivbordet. Starta installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen.

  USB

  Ett alternativ till att använda hörlurar eller line-out kontakter är att köpa en högtalare för att ansluta till någon av datorns USB-portar. Främst avsedda för användning med bärbara datorer, dessa högtalare är ofta kan producera bättre ljud än de flesta små högtalare (som de du kan plugga in i en hörlurar), men är inte riktigt lika kraftfullt som sådana som är konstruerade för användning med en linje-utgång . Installationen är betydligt mindre komplicerat än att lägga till ett PCI-kort till datorn, även om du måste installera speciella drivrutiner (medföljer högtalarna och ofta tillgänglig för nedladdning på nätet) på din dator.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Dell Inspiron display avlägsnande

Relaterade artiklar


 • hur man fixar stoppa koder på dator
 • hur radera Windows från en hårddisk
 • hur man bygger en slimmad dator
 • ledde vs laserskrivare
 • hur du formaterar fett 32 i Vista
 • hur man raderar en USB-enhet
 • hur man kan jämföra Intel CPU hastigheter
 • den bästa USB CD-ROM-enheter
 • hur man bygger ett 4u rackmonterad dator
 • hur du justerar ljusstyrkan på min acer bildskärm