Dator > hur man väljer hård servicedrift återhämtning

 • hur man väljer hård servicedrift återhämtning


 • Hårddisken består av många rörliga delar som The Platters, spindel och spindelmotorer, läs-och skrivhuvuden, och ställdon huvud som gör det en bra kandidat för mekaniskt fel även känd som hårddiskkrasch. När detta händer, du kommer att kräva en hård servicedrift återhämtning som kommer att spricka öppna din fysiska hårddisken och reparera skadade delar för att återuppliva din död hårddisk eller åtminstone de data. Noterar att detta hårddisk återvinning är annorlunda än när du oavsiktligt raderade filer eller Master Boot Record blev skadad som kan fastställas av data återvinning programvara.

  inte falla offer för dataräddning bluff så här gör du för att välja rätt hård servicedrift återhämtning

  Du behöver:.
  en idé om systemkonfiguration krävs för verktyg som du använder regelbundet.
  .
  Grundläggande kunskaper om hårdvara och kringutrustning.
  .
  Nya processorer i marknaden och eventuella återbesök.
  .
  Recensioner från köpare.


  1.
  Inte faller för det annonserade andelen framgångsrika företaget när du väljer hard servicedrift återhämtning speciellt om de finns ganska högt. När du gör en snabb sökning på Google för hårddisk återvinning tjänst, hittar du tusentals företag som tillhandahåller tjänsten dataräddning. Ingen revision dessa siffror och är mest sannolikt genereras för att locka kunder som du.
  2.
  Undersök din hårddisk och se om det är allvarligt skev eller korroderade som kan värdering eller skada skivorna inuti vilket med största sannolikhet göra data oanvändbar. Om företaget säger att de är positivt att de kan fixa det då inte accepterar att betala dem om de inte lyckas återhämtade data från hårddisken.
  3.
  Leta efter bolag med BBBOnline deltagande och Better Business Bureau standarder ackreditering och har BBB ackrediterade företag sigill på deras hemsida eller annonser. Detta ger dig lite av trygghet vid anställning av deras hårda servicedrift återhämtning.
  4.
  Välj det företag som erbjuder gratis diagnostik och utvärdering. Fall inte offer för dem som ansvarar för många olika avgifter utan försäkran om att de kan återställa din hårddisk. Det finns också företag där ute som ger dataåterställningsföretag som inte betalt om de inte återställa data. Detta är det bästa att du ska hitta.

  Hårddisk Recovery Service är ganska dyrt eftersom de kräver att ha ett rent rum för att reparera skadade disken. Men för stora företag, de är villiga att betala kostnaden bara för att få den kritiska data tillbaka som kan vara en stor tillgång.


Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:hur man fixar en dator torn

Relaterade artiklar


 • hur man köper bärbara datorer i bulk
 • hur man fixar den cd-spelare i min Windows XP-dator
 • hur man navigerar med pekplatta
 • Hur berätta om en dator har en dubbla processorer
 • Skillnaden mellan Mac-datorer
 • Lägga till en drivrutin
 • hur du ansluter min HP-skrivare till datorn med en DSL
 • hur man rengör flytande kristaller datorskärmar
 • hur man återaktiverar ett fryst pc muspekaren
 • hur man återställer datorn staten på studentdatorer