Dator > hur man köper billiga bärbara datorer

 • hur man köper billiga bärbara datorer


 • Det finns många billiga bärbara datorer på auktion där ute. Rabatt bärbara datorer eller bärbara datorer kan hittas enkelt online utan att ens lämna bekvämligheten av ditt hem. Med nya tekniska framsteg som visas tillsammans med varje ny bärbar dator, gör det datorer, ett av de värsta återstående investeringar där ute. Men detta gör också att vi kan köpa billiga bärbara datorer som bara månader gammal. Så varför köpa en ny laptop när man kunde spara upp till 70 procent genom att bara köpa en äldre modell kanske ett par månader gammal. Här är några tips som hjälper dig att hitta en billig bärbar dator på nolltid.
  1
  Leta efter billiga bärbara datorer på internet återförsäljare. . . Vissa online datorbutiker kommer att ha billig renoverade bärbara datorer tillgängliga för försäljning. Dessa bärbara datorer är normalt i perfekt skick. Det finns många Dell renoverade bärbara datorer och Asus bärbara datorer som finns där ute. Renoverad menar bara är att bärbara datorer var tillbaka till tillverkaren. Returer kan hända av olika anledningar. Kanske de bara inte gillar färgen eller kunde inte råd. Även om den var tillbaka på grund av ett tekniskt problem har företaget åtgärdat problemet. Renoverade bärbara datorer levereras normalt med minst en 30 dagars garanti.

  Många webbplatser har även nya bärbara datorer till grossistpriser. När företag har bärbara datorer som bara inte säljer, de säljer dem till grossister för rabatterade priser. Vilket i sin tur få föras vidare till dig. Köpa en renoverad bärbar dator är ett bra sätt att sätta lite extra pengar i fickan.
  2.
  Sök sajter som Ebay och Craigslist. Många människor är villiga att bli av med sina gamla bärbara datorer för billig. Båda dessa webbplatser har vissa områden för bärbara datorer och datorer till salu. Ebay verkar alltid ha massor av billiga Sony listade Vaio bärbara datorer. Med hjälp av dessa platser skär ut mitt mannen (återförsäljare) och du kan spara pengar.
  3.
  Post ett tillägg på Craigslist. com. Detta är ett bra sätt att slå även partihandel laptop priser. När folk lista datorer till salu du har att konkurrera med många andra köparna bidar på samma laptop. Genom att lista en efterlyst lägga säljare kommer till dig direkt utan att ha andra som är involverade i transaktionen och driver upp priset. Men var försiktig. Inte alltid köpa den billigaste laptop. Om affären låter för bra för att vara sant det bara kan vara. Be att använda datorn innan du köper den se till att den fungerar ordentligt.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du spelar videospel med bländning capture-kort

Relaterade artiklar


 • hur man kan förstora en pdf för utskrift
 • hur man radera en dators hårddisk för att kunna sälja
 • hur man hittar en perfekt bärbar dator
 • hur man fixar den cd-spelare i min Windows XP-dator
 • Hur du ser på filmer på en Acer Aspire One
 • Hur man vet om din dator behöver ett nytt ljudkort
 • hur man raderar en hårddisk med XP installerat
 • Core 2 Duo laptop vs stationär
 • hur man bränner en Windows Media Audio / video-filen till en dvd
 • datorskärm hjälp