hur man hittar en perfekt bärbar dator
Dator > hur man hittar en perfekt bärbar dator

 • hur man hittar en perfekt bärbar dator


 • Vi vet alla att hitta "den perfekta . . . " allt är ganska svårt. Men det är särskilt svårt när man försöker hitta den perfekta elektronisk för dig. Med den ständigt växande teknik, människor det svårare varje dag för att veta vad man ska köpa. Bärbara datorer blir allt blir mer och mer uppdaterad och tillåter samma funktioner på ett skrivbord, om inte mer avancerat. Så kan du få betala för en bärbar dator inte att du kan passar dig. Denna guide hjälper du inte bara förstå den bärbara datorn, men det kommer också hjälpa dig att identifiera vad specifikationerna du söker.
  1
  Först måste du bestämma om du vill ha en bärbar dator eller en laptop. . . Vad post folk inte inser är att det finns en signifikant skillnad mellan de två, även om de används omväxlande. Den märkbara skillnader mellan en laptop och anteckningsboken finns funktioner. Den bärbara datorn är helt enkelt för dem som bara vill ha grunderna såsom att skriva uppsatser och surfa på internet. Bärbara datorer inte innehåller CD-ROM-enheter /diskettstationer eller pluggar kabel och skärmarna är normalt 12 "-14". Därför är den bärbara datorn mycket mindre och lättare än en bärbar dator. Bärbara datorer har också minimal grafik, en mycket liten tangentbord och inbyggt modem och nätverksanslutning. Bärbara datorer har också längre batteritid liv som varar ca 4-8 timmar. Återigen är lämpliga för personer som bara ska använda dem för grundläggande behov såsom att hitta information på Internet, skriva papper, och minimal snabbmeddelanden. Å andra sidan, bärbara datorer är mycket mer avancerad och är mer utrustade för människor som söker mer än bara enkla processer därifrån bärbar dator, till exempel onlinespel, avancerad snabbmeddelanden och köra /ladda ner program. De innehåller ett internt grafikkort, DVD-ROM-enhet, och processor utöver sina inbyggt modem, högkvalitativt ljud och högtalarsystem och nätverk, Bluetooth och Wi-Fi-anslutningar. Bärbara datorer har normalt en större skärm, 14 "-19", och är mycket tyngre än en bärbar dator. De är utformade för att ge dig alla funktioner i en stationär dator och samtidigt behålla rörligheten. Så en laptop och ett anteckningsblock är mycket olika och måste valt klokt.
  2.
  Andra måste du väljer ett varumärke. Samtidigt plocka ett mindre företag kan verka perfekt för priset, det är ändå bättre att välja ett varumärke du litar på och känner väl. Så det är rekommenderat att du väljer en laptop eller anteckningsbok från en stor tillverkning, så sätt vet du att du kan alltid få reparationer om det behövs och du vet att de alltid kommer att vara runt! Dessa större tillverkare är Apple, Acer, Dell, Gateway, Sony, ASUS, Fujitsu, HCL, Hewlett-Packard, Lenovo, MSI, Panasonic, Samsung och Toshiba. Ingen kedja är bättre än den andra bara för vad man utmärker sig i den andra inte. Så bara plocka vilket märke du litar på!
  3.
  Härnäst kommer du behöva hämta din processor. Det finns två stora förädlingsföretag som kommer vara bäst för dig att välja mellan. Detta skulle vara mellan AMD och Intel, personligen är det inte så stor skillnad, men det är alltid upp för debatt bland människor. Men de är både pålitliga och större tillverkare, som är den viktigaste faktorn. Om du väljer Intel, här är vad man ska leta efter: Om du beslutat om en grundläggande anteckningsbok, är det bäst att leta efter en enkel Intel Atom-processor. Om du vill ha lite bättre än grundläggande bärbara leta efter en Intel Celeron-processor. Om du vill ha en ganska avancerad anteckningsbok, leta efter en Intel Pentium-processor. Om du vill ha en mycket enkel bärbar dator, leta efter en Intel Core 2 Duo U7600-processor. Om du vill ha en bra men enkel bärbar dator, leta efter en Intel Core 2 Duo-processor L7400/7500. Om du vill ha en mer avancerad laptop, leta efter en Intel Core 2 Duo-processor T7200/7300. Om du vill ha en mycket högteknologisk bärbar dator (bäst för MMORPG's), leta efter en Intel Core i7 processor. Om du väljer AMD, här är vad du letar efter: Om du får en anteckningsbok, är det bäst att helt enkelt få en AMD Sempron-processor. Om du vill ha en grundläggande /medium laptop, leta efter en AMD Athlon X2 Dual-Core-processor eller AMD Turion X2 Dual-Core Mobile-processor. Om du vill ha en mycket högteknologisk bärbar dator (bäst för MMORPG's) leta efter en AMD Turion 64 X2 Dual-Core-processor eller AMD Athlon 64 X2 processor med dubbla kärnor.
  4.
  Nästa viktig funktion måste du leta efter är din bärbara minnet. Detta är ofta kallas Random Access Memory (RAM). Minne gör att datorn kan köra snabbare och att det dessutom går hand i hand med din processor. För att se bättre i en, måste du förbättra den andra. Ju mer minne du har kan du göra mer på din bärbara dator huvudsakligen hämtar och multitasking. För alla bärbara datorer, se till att den har ett minimum av 1 GB RAM. Om du notebook har något mindre än så, kommer det att vara helt värdelös. Men om du kör en bärbar dator säkerställs att det finns ett minimum av 2GB. Om du spelar MMORPG's eller en grafisk designer, se din bärbara dator har minst 4 GB. De flesta datorer kan du öka RAM-minnet även efter att du köper den, så att du kan innan du köper den. Om det inte är tydligt märkta, be en kund representant, eller om du handlar på nätet, Googla!
  5.
  Kommer nu dags att välja skärmstorlek! Om du tänker spela MMORPG: s, gör grafisk design, eller se filmer på din bärbara dator, skulle det vara bäst att få en större skärm runt 16 "till 19". Men om du inte planerar att använda din bärbara dator för dessa ändamål, eller om du använder en bärbar dator, få en mindre skärm 12 "-15". Ju större skärm, desto dyrare den bärbara datorn vara. Så du kommer att betala mer pengar för någon särskild anledning.
  6.
  Nu är det dags att plocka funktionerna i din laptop eller anteckningsbok. Det finns många funktioner att välja mellan när de köper en laptop eller anteckningsbok och om du kan undvika ut de du inte vill ha, kommer det att spara pengar. Dessa funktioner inkluderar mikrofoner, webbkameror, mängden USB-portar, ljud med hög kvalitet och ett högtalarsystem, multi-gest pekplatta, Multi-i-1 kortläsare och integrerade DVD-ROM. Men inte får alltför insvept i att försöka hitta en utan dessa funktioner främst eftersom de flesta bärbara datorer kommer med dessa redan isär dem. Men stress på att ha de som är nödvändigt! Nöj dig inte med en utan de funktioner du behöver, om du inte kan hitta dem du kan enkelt koppla in USB-talet (dvs. mikrofoner, webbkameror och DVD-ROM). Även om du kan hitta bilagor, försök att hitta dina funktioner integreras för att undvika att spendera pengar utanför din bärbara dator. Det finns ett enormt utbud av bärbara datorer finns, så kommer du att kunna hitta en som passar dina behov och din plånbok!
  7.
  Nu efter att ha skrivit ner alla dina specifikationer, välj en prisklass som passar dig bäst. På så sätt när du letar efter en bärbar dator du vet exakt vad du vill och till det pris du vill det på. Var noga med din prisklass är rimligt. Till exempel inte lägga en $ 300 gränsen om du vill ha en spel dator. Ju fler förväg du vill att dina specifika laptop och anteckningsboken vara, ju mer det kommer att kosta. Så välj dina val klokt och i enlighet med plånboken.
  8.
  Innan du gör ett slutligt beslut, slå upp den dator som du har plockat ut online. Leta efter tester för att se det är en bra kvalitet och bra fungerande dator. Det finns inget bättre än recensioner från sjukvårdspersonal och andra kunder. Om de flesta inte är nöjd med sin produkt, då är chansen du inte heller! Om det har bra recensioner, leta efter en video på den bärbara datorn eller bärbar (det finns alltid en) och lyssna på dem förklara det och se det är precis vad du letar efter. Om det är, har du hittat din perfekta datorn! Om inte, gå tillbaka och se över nya alternativ ovårdadL Du hittar din perfekta match!


Previous:hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk Next:Så lägger filer på ett USB (aka "tummen") kör

Relaterade artiklar


 • Så lägger filer på ett USB (aka "tummen") kör
 • hur du formaterar en enhet för PC och Mac användning
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • sig att behärska VBA för Microsoft Office 2007
 • Hur konvertera MS Excel till mysql med php
 • hur du uppdaterar din drivrutiner automatiskt
 • Hur man vet om din dator behöver ett nytt ljudkort
 • hur du optimerar datorns RAM-minne
 • hur man kan anpassa en Samsung skärm
 • den bästa skärmen renare