Dator > hur du tar bort filer utöver data återhämtning med File Shredder

 • hur du tar bort filer utöver data återhämtning med File Shredder


 • När du raderar filer från din dator eller till och med tomma papperskorgen, gör hårddisken faktiskt inte radera några data. Vad som händer är att de platser på hårddisken där data lagrades bara är markerade som "raderade" som signalerar systemet att platser anses lediga och redo att acceptera nya uppgifter. Så länge det inte finns någon data som skrivits på samma platser på hårddisken, raderade filer kan fortfarande återvinnas genom uppgifter återvinning programvara. Ofta är användarna försöker återställa raderade eller förlorade filer, eftersom den togs bort av misstag eller på grund av hårddiskfel. Men ibland vill du att utplåna känslig information på hårddisken innan du säljer, donerar eller återvinna datorn så att data inte längre kan återkrävas av identitet tjuv. Denna process kallas "fragmentering" där borttagna filer på hårddisken skrivs över av slumpmässiga serier av binära flera gånger för att se data kunde inte återställas. File Shredder är en fri programvara som raderar filer utöver data återhämtning.

  Här är hur man tar bort filer permanent och utanför Hard Drive Data Recovery med File Shredder.

  Du behöver:
  File Shredder Freeware
  . Windows-dator.


  1.
  Öppna din webbläsare och leder den till http://www. fileshredder. org/index. php eller klicka på länken nedan denna artikel. Ladda ner den kostnadsfria "File Shredder" programmet och spara den på din dator.
  2.
  När hämtningen är slutförd, dubbelklicka på filen för att installera programmet. Du kan behöva ha administratörsrättigheter privilegium att tillåta installationen att fortsätta.
  3.
  Starta File Shredder och lägga till filer som du vill att strimla i kö genom att klicka på "Lägg till fil (s) från den vänstra rutan menyn. Du kan välja flera filer trycka på "Shift" eller "Ctrl"-knapparna och tryck enter. Du kan också klicka på "Lägg till mapp (s)" om du vill köa mappar och dess innehåll till File Shredder.

  Hit "Shred filer nu . . . " när du är redo att permanent radera filer från hårddisken.
  4.
  Du kan strimla ledigt utrymme på hårddisken för att se till att tidigare lagrade uppgifterna inte kommer att återvinnas genom några uppgifter återvinning programvara . Klicka på "Shred ledigt diskutrymme" i diskarna alternativet och välj den hårddisk du vill strimla ledigt utrymme på. Det finns också flera fragmentering algoritm för att välja mellan beroende på vad du föredrar men du kan bara låta standardinställningarna gör jobbet åt dig.

  Du kan ändra "Shredder Inställningar" baserat på dina preferenser enligt algoritm, program inställning och visuella alternativ.

  File Shredder är ett bra verktyg för att skydda dig från potentiella identitetsstöld när du bestämmer dig för att sälja eller donera din dator. Egentligen är det rekommenderas också att en dator om du vill se till att inga känsliga uppgifter kan täckas på din dator speciellt om det finns andra användare på datorn.

  tips och varningar


 • File Shredder fungerar på Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003 Server och Vista.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man rengör HP LaserJet 4P

Relaterade artiklar


 • Hur får jag bilder från en digital blå kameran till en dator?
 • hur du installerar ett Windows-program xp bluetooth
 • hur man byter en begagnad hårddisk till en annan dator
 • hur får man en rysk tangentbord i Windows XP?
 • Hur laddar jag ned musik från en USB-disk till min laptop?
 • hur du tar bort en backup-enhet
 • den bästa skannrar för streckbilder
 • Vilka är riskerna med att sälja en begagnad dator?
 • hur man uppgraderar från USB 1.1 till USB 2.0
 • hur man byter bläcket i en Epson arbetskraften 500 skrivare