Dator > hur man skapar gateway skivor netbook återhämtning

 • hur man skapar gateway skivor netbook återhämtning


 • De nya Gateway netbooks inte levereras med backup skivor för Windows-operativsystemet eller program fabriken. Så fort du får din nya Gateway netbook är det viktigt att göra backup DVD sedan en systemkrasch skulle lämna dig med något sätt att installera om Windows. Det största hindret för att skapa backup DVD är att Gateway netbooks som de flesta netbooks inte har en DVD-brännare. De återförsäljare som jag köpte min netbook från var beredd att förse den brända återställningsskivor för mig för endast $ 60. Med kostnaderna för extern DVD-brännare under $ 60 Det var en no-brainer att gå vidare och köpa externa brännare samtidigt som köper netbook dator. Om du måste göra återställningsskivor för din Gateway netbook, följ stegen i denna artikel

  Du behöver:. .
  Externa DVD-brännare


  1
  Köp en extern DVD-brännare. Eventuell extern brännare som kommer att skapa DVD-R eller DVD + R-skivor kommer att fungera. Den bästa externa enheter för en netbook är den typ som kan stänga av USB-portarna utan att vara ansluten till ett vägguttag. Detta ger dig den ultimata bärbarhet.
  2.
  Koppla in sladden netbook makten i ett vägguttag. Detta kommer att säkerställa den brännande processen att skapa backup-skivorna inte blir avbrutna.
  3.
  Sätt på netbook-dator och ansluter den externa DVD-brännare i USB-portarna på netbook dator. Windows ska automatiskt känna av enheten och installera de nödvändiga drivrutinerna.
  4.
  Klicka på startmenyn ikonen i nedre högra hörnet. Klicka sedan på "Alla program", "Gateway", "Gateway Reovery Management". The Gateway återhämtning dialogruta visas på skärmen.
  5.
  Klicka på "Skapa Fabriksinställning skiva". detta kommer du till dialogrutan för att kunna starta processen med att bränna backup-skivor.
  6.
  Välj den externa DVD-brännare. Få 2 tomma DVD-skivor. Klicka på "Start". Sätt i den första tomma DVD. När den första skivan är klar kommer du att bli ombedd att sätta den andra tomma DVD. Märk återhämtning DVD's med namnet på datorn, det datum då återhämtningen DVD skapades och vända på netbook och registrera Windows produktnyckel på DVD också. Sätt bakcup DVD på en säker plats eftersom det kan en dag vara din enda livlina att få din Gateway netbook att arbeta på nytt.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man söker en bärbar dator att köpa

Relaterade artiklar


 • kan du ansluta en video projektorn till en bärbar mini?
 • Hur får man en bärbar dator att känna igen en CD-brännare
 • hur man vrider ner ljusstyrkan på en bärbar dator
 • hur man rengör kontakterna batteri för bärbar dator
 • hur man bygger en dator utan huvudvärk
 • Hur kontrollerar jag en CMOS för batteriladdning?
 • fördelarna med plottrar
 • Hur kan jag upptäcka vilken typ av trådlöst pci jag har?
 • hur du ansluter ljudingång till min dator
 • hur man vet vilken partition har återhämtningen filer på en acer skrivbord