Dator > hur man söker en bärbar dator att köpa

 • hur man söker en bärbar dator att köpa


 • Bärbara datorer har nu samma funktionalitet som stationära datorer idag, det är därför fler och fler människor föredrar att använda laptop istället för skrivbordet. Laptop brukade vara mycket dyrt och tungt, men eftersom tekniken förändras snabbt, kan vi se några mycket lätt vägt men kraftfulla bärbara datorer.
  Datorer är användbara för företagare, särskilt de som reser mycket. Så de kan läsa e-post på hotellet, och arbeta samtidigt på stranden. Bärbara datorer är också användbara för studenter, de bär till skolan så att de kan göra sitt hem arbetar på biblioteket,
  Varför behöver du en laptop? Helt enkelt eftersom det är bärbara, så du kan chatta med dina vänner samtidigt som du tittar på TV, och du kan utföra så enkelt som 1. . 2,3

  Om du är brainstorming på vilken bärbar dator du får, läsa följande toppar som kan hjälpa:
  1.
  Vet vad du vill från en bärbar dator. För vilket ändamål du använda det? Du kan inte räkna med att spela 3D-spel från en bärbar dator, om du vill spela spel, helt enkelt bara få en bättre skrivbord med bra grafikkort. Om du bara vill läsa e-post och webbsurfning, verkar varje laptop passar till dig. Men om du reser, det är bättre att få en lätt vägt bärbar dator eftersom du inte vill bära en u00A3 10 bärbar dator resa runt.
  2.
  Välj ett märke. Vissa människor är fan av Dell medan vissa föredrar Lenovo, det finns inget bra eller dåligt. Dell-datorer är billigare på priset, men fler affärer människor föredrar att använda IBM eller Lenovo. Delarna är inne på ungefär samma, men design och material byggt är olika.
  3.
  Storlek och vikt är viktiga också. Om du inte planerar att utföra den du förmodligen inte bryr vikt men om du reser, vikten och storleken spelar någon roll. En av min vän, gillar han bara bärbara datorer, att han inte har en stationär, men han gör inte genomför den så när han köper bärbara datorer, han bara välja det bästa priset, oavsett vikt. .
  4
  Batteritiden är flaskhalsen i bärbara datorer, med dagens teknik, vi kan fortfarande inte göra våra bärbara datorer att pågå under en dag. Mindre och nyare bärbara datorer tar mindre ström och håller längre. Normalt ett batteri varar omkring 2 till 4 timmar och sedan behöver ladda igen. De 6 cells batteri varar längre än de 4 cells batteri men kostar lite dyrare.
  5.
  Välja de specifikationer som passar dina behov nya bärbara datorer normalt är byggda med duo processor eller quad processorer nu, åtminstone 2G, men 4G minne rekommenderas. Du behöver inte en mycket stor hårddisk utom du ladda ner filmer. Titta noga att du får Windows 7 i stället av Windows Vista. För bärbara datorer föredrar jag väljer Intel-baserade processorer istället för AMD. Jag har inget emot att bygga en stationär med hjälp av AMD, men för bärbara datorer jag gillar Intel chips bättre.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Inaktivera touchpad trycka i Linux

Relaterade artiklar


 • Vad behöver jag för att spela DVD-skivor på min dator?
 • hur man fixar min skrivare Canon PIXMA från papper fastnar
 • Hur får jag videor Flash Player på min PSP?
 • hur man fixar läsbarhet på USB-enheter
 • hur du aktiverar ett system fläkt på en dator
 • DIY: dator backup batteri för kraftförsörjning
 • hur du anpassar en Blu-ray laptop
 • Hur får jag min MacBook att sluta prata med mig?
 • vad är en minidator?
 • hur du ansluter noncomputer högtalarna till en dator