Dator > hur man använder dubbla bildskärmar

 • hur man använder dubbla bildskärmar


 • Den växande populariteten för utrymmesbesparande LCD datorskärmar, i kombination med deras billiga priser, vilket gör att många dator ägare att överväga att flytta till en dual-bildskärmar. Arbeta med två skärmar förbättrar arbetsflödet och anställdas prestationer i många fall. Använda två skärmar är en standard i många företagsmiljöer och hemmakontor. De flesta dator grafikkort stöder dubbla bildskärmar, så processen att lägga till en till din setup är lätt. Det finns vissa anpassningar finns för att skapa en dubbel bildskärmar som passar alla användares preferenser. Det är möjligt att ha en dubbel bildskärmar som arbetar inom några minuter
  1
  Fäst båda skärmarna till. . grafikkortet. På stationära datorer anslutningarna är på baksidan av datorn. På en bärbar dator är den andra bildskärmen är ansluten via en av hamnarna längs sidan eller baksidan av de viktigaste laptop kroppen.
  2.
  Anslut båda bildskärmarna i tillgängliga eluttag.

  3.
  Slå på datorn och båda skärmarna, om de inte på redan. De viktigaste bildskärmen fungera som tidigare, medan den nya andra bildskärmen kommer sannolikt inte att visa något ännu.
  4.
  Högerklicka på något tomt område av skrivbordet av de viktigaste bildskärmen. En snabbmeny visas. Välj "Egenskaper" alternativet. Alternativt, öppna Kontrollpanelen från Start-menyn och klicka på "Visa" alternativet. Ett popup-fönster visas för att konfigurera monitorer "skärmarna.
  5.
  Klicka på fliken" Inställningar "högst upp i fönstret Egenskaper för bildskärm. En virtuell arbetsyta kommer upp som visar riktlinjerna för de båda bifogade skärmar. Varje monitor är märkt med "1" och "2".
  6.
  Klicka på den nya andra skärm märkt "2". Alternativt väljer bildskärmen från den nedrullningsbara visa listan nedan den virtuella skärmen visar.
  7.
  Sätt en bock i "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm" kryssrutan.
  8.
  Tryck på "OK". Windows är nu inställd att erkänna den andra bildskärmen och använda det som ett giltigt display utrymme för program eller objekt på skrivbordet.
  9.
  Öppna alla fönster. Detta kan vara ett program, en webbläsare, ett textdokument, eller en mapp fönster.
  10.
  Dra fönster till den andra bildskärmen. Klicka på namnlisten högst upp i fönstret och håll ner vänster musknapp. Dra musen till den andra bildskärmen och släpp musknappen. Nu kan du öppna ett annat program fönster om de viktigaste övervaka och se två fönster samtidigt.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man använder s-video på en dator

Relaterade artiklar


 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur man byter till uttag inflytande på en gateway anteckningsbok
 • förteckning över ATI-grafikkort
 • skillnaderna mellan pci & AGP
 • hur man klona en disk
 • hur till vända på förenklade hitta genom Apple Remote Desktop
 • hur man startar upp från två hårddiskar
 • hur man gör en nätverksuttaget
 • hur gör bilder jag överföra på ett SD-chip från ett xD?
 • hur att överföra dina data från din gamla PC till en Mac