Dator > hur gör bilder jag överföra på ett SD-chip från ett xD?

 • hur gör bilder jag överföra på ett SD-chip från ett xD?


 • Överföra bilder från och SD till ett xD-kort kan göras med vilken PC som helst och en bra MultiCard läsare. Precis som du överföra dina filer från en mapp till en annan på skrivbordet kan du dra lätt och släppa filer från ett kort till den andra. Men inte varje kortläsare skapas lika, att välja en bra är nyckeln till detta förfarande

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . . Gem.

  Kortläsare

  Det finns hundratals kortläsare på marknaden idag. Vissa är extremt billiga, men endast läsa ett typ av kort. Dessa kortläsare är sparsam om du bara använder en typ av media, men som vi förvärvar mer elektronisk apparatur (kameror, mobiltelefoner, spelsystem), vi skaffar oss mer typer av diskar. Därför är det bäst att investera i en kortläsare som läser många typer av diskar.

  Andra typer av kortläsare kan läsa så många som tolv kort. De som utformade för ExpressCard slots läsa endast en typ av kort i taget, vilket innebär att du inte kunde öppna både SD-kort och xD-kort på samma gång. För att överföra data från ett kort till en annan snabbt, den bästa sortens kortläsare är en som ansluts till en USB-port och läser både xD och SD-kort på samma gång. Det borde ha många platser för olika typer av kort i stället för bara en som flera typer av kort kommer att passa.

  Överföra Bilder

  Med MultiCard läsaren, allt du behöver göra plug båda korten i den, koppla sedan in kortläsaren till datorns USB-port. Datorn kommer att se både kort samtidigt, och kommer att märka dem med olika enhetsbokstäver (troligen F: och G:).

  Om du dubbelklickar på din "dator"-ikonen, kommer du se en lista över enheter som för närvarande är ansluten till datorn. Klicka på den som är din xD-kort. Du bör känna igen dina bilder när enheten öppnas. Tryck "Ctrl + A" för att välja alla bilder, och sedan "Ctrl + C" för att kopiera dem. Stäng sedan xD-kort fönster.

  Nu allt som är kvar är att klistra in bilder på SD-kortet. På samma "dator" fönster där du öppnade xD-kort ser du ditt SD-kort. Klicka på den, och du bör se filerna på ditt SD-kort, Om det finns några. Att överföra dina bilder, tryck på "Ctrl + V," dina bilder kommer att klistra in på SD-kortet.

  Ett annat sätt att göra detta är att klicka på båda korten öppna samtidigt från "datorn" menyn anpassa sina fönster upp sida vid sida, markerar du alla foton på xD kortet med "Ctrl + A" och sedan dra de markerade fotona till SD-kortet fönster.

  Med båda metoderna, slut dina bilder upp lagras på både enheter. Att radera bilderna från xD kort, klicka på xD-kort bilfärd under "Dator" och välja alla igen genom att klicka på "Ctrl + A. " Nu trycker på "Delete"-tangenten och alla filer försvinner från xD enhet, men kvar på SD-enheten.

  slutför processen

  Nära datorns klocka ska vara en ikon som ser ut som en USB-kontakt med en grön bock bredvid. Klicka på den och välj "Mata ut" från menyn som visas. Datorn kommer att berätta när det är säkert att ta bort din kortläsare. Ta av kortläsaren kan du ta bort korten från den och sätta tillbaka dem i telefonen eller kameran för att njuta av dina bilder.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:beskrivning av Intel processorer

Relaterade artiklar


 • hur man byter en Seagate hårddisk från skrivskyddad
 • Hur konvertera en seriell port wacom till usb
 • hur man skapar en mac startdiskett
 • tre typer av projektorer
 • hur du ansluter en skrivare via USB till en D-Link router
 • hur man mäter för en extern hårddiskkabinett
 • hur du ansluter två routrar till ett kabelmodem
 • hur man klona en laptop hd
 • Hur berätta om en dator är övervakas
 • hur du tar bort en USB-enhet i Windows XP