Dator > hur man byter klona laptop SATA-hårddiskar

 • hur man byter klona laptop SATA-hårddiskar


 • Att fysiskt installera en Serial Advanced Technology Attachment (SATA) hårddisk är enkelt. Kopiera och spara dina program och filer kan vara svårare och utmanande. Det är viktigt att använda goda kloning programvara för att göra jobbet lättare. Skapa en klon, eller säkerhetskopiering av ditt system, kan åstadkommas med en extern hårddisk ansluten via en höghastighets USB-port. Kapaciteten i den externa enheten bör vara samma storlek eller större än den enhet som du kommer att klona

  Du behöver:
  Nya interna SATA bärbar hårddisk.
  Extern hårddisk med USB-gränssnitt.
  Små crosstip skruvmejsel.
  Kloning programvara.
  Antistatisk matta (tillval).

  Kloning, demontering och montering av en SATA-hårddisk


  1.
  Använda bra kloning programvara, klona den enhet som du ersätter till en extern USB-hårddisk. Den externa enheten måste vara en lika stora eller större än den befintliga bärbara enheten. Kloning programvara utför en sektor för sektor bild kopiera och säkert återvinner bra data från dåliga enheter, inklusive portioneras områden.
  2.
  säkert att ta bort den bärbara enheten utan att skada din bärbara dator är det viktigt att ta bort alla laptop genom att koppla ur nätsladden från den bärbara datorn och genom att ta bort batteri för bärbar dator.

  3.
  Flip laptop upp och ned och ta bort skruvarna till hårddisken luckan. Ta bort luckan. Ta bort skruvarna till hårddisken.
  4.
  Försiktigt bort hårddisken från den bärbara datorn. Om du köpte enheten utgör laptop tillverkare behövde maskinvara för att installera enheten är normalt tillgänglig. Om inte, ta bort hårdvara från den gamla hårddisken och installera det på den nya hårddisken för att säkerställa en korrekt passform.
  5.
  Inte ställa in den nya SATA-hårddisk och inte flytta några hoppare. Försiktigt installera kör försiktigt i din bärbara dator med hjälp av skruvmejsel och skruvar för att fästa hårddisken. Installera hårddisken täckplatta. Sätt tillbaka batteriet och anslut nätsladden.
  6.
  Med en startbar kloning CD i CD-eller DVD-läsare, starta eller starta den bärbara datorn. Följ kloning instruktionerna för att överföra filer från klonade extern hårddisk till den nya interna SATA-hårddisk.
  7.
  Vänd den bärbara datorn rätt sida upp. Anslut den externa USB-hårddisk som innehåller dina klonade filer till den bärbara datorn.
  8.
  Ta kloning CD: n från bärbara CD-eller DVD-läsare. Ta bort den externa USB-hårddisk. Starta om datorn.

  Tips och varningar


 • Kontrollera att den externa USB-enhet har en tillräckligt stor kapacitet för att överföra eller klona filer från den ursprungliga enheten i den bärbara datorn .
 • Innan du tar bort eller installerar hårddiskar, låg den bärbara datorn på en antistatisk matta för att förhindra skador på elektronisk utrustning i den bärbara datorn och kör.

Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man kopierar en hårddisk till DVD och göra en startbar

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en acer monitor med inget ljud
 • hur en dator på nätet
 • hur du växlar på webbkameran på en Dell Inspiron
 • hur man använder en påfylld 3600n toner
 • hur man kan få skrivbordet egenskaper med hjälp av tangentbordet
 • hur man använder en dator i ett badrum stall
 • hur man fyller en HP 56 bläckpatron
 • hur man rengör en hårddisk utan fönster
 • hur man fixar en nervös Logitech mus
 • hur man byter ett datorchip