Dator > Dell Wireless adapter instruktioner

 • Dell Wireless adapter instruktioner


 • Vissa bärbara datorer inte är utrustade med trådlös teknologi som finns på dem. Utan trådlöst kan du inte komma åt Internet från en bärbar dator. Detta är sant med många äldre Dells bärbara datorer, så en typ av trådlös adapter svaret. Adaptern används beror på vilken typ av bärbar dator som användaren har

  Du behöver:. .
  Liten stjärnskruvmejsel

  miniPCI och PCMCIA

  De två typer av trådlösa kort adaptrar för en laptop är miniPCI kortet och PCMCIA-kort. Den miniPCI kort glida in i en kortplats på sidan av den bärbara datorn och sedan klickar på plats. Denna typ av adapter levereras med en discto installera adapterns drivrutin, eller de instruktioner som berättar den bärbara operativsystem hur du använder miniPCI kortet. PCMCIA-kortet passar i ett vanligt microSD-kortplats, samma tider på framsidan eller sidan av vissa bärbara datorer. Det är samma kortplatser som används för kamerans minne. Även denna adapter: s förare är samma som microSD-kortplats chaufförer, är en ny installation behövs för varje ny typ av apparat eller adapter installerad som varje enhet har sin egen uppsättning instruktioner.

  Adapter Choice

  Olika företag göra Dell trådlösa nätverkskort, som Verizon och Sprint. Beroende på märke och modell av bärbar dator, finns det en annan modell adapter för var och en samt välja med eller utan Bluetooth-funktion. Vissa bärbara datorer kräver installation av andra program först så att de blir förenliga med den trådlösa nätverkskort. Bestäm om detta gäller dig då välja och beställa adapter som passar din bärbara dator. För hjälp med att välja rätt adapter, besök tillbehör webbplatsen som finns på Tillbehör. us. dell. com eller ring och prata med en representant i de tillbehör säljavdelning på (800) 357-3355, måndag till fredag från 07:00 till 08:00 Central Standard Time.

  Adapter Installation

  Installera drivrutinen programvara innan du ansluter adaptern. Sätt i skivan i enheten och när Autorun öppnas väljer "Öppna disk att visa filerna. " Om Autorun inte öppnas klickar du på "Start" och sedan "Den här datorn" och dubbelklicka sedan på CD dyk att öppna och visa filerna. Dubbelklicka på set-up ikonen för att köra "InstallShield Wizard. "Följ anvisningarna, ansluta adaptern till den bärbara datorn i sitt rätta plats enligt anvisningarna när du ombeds att göra det. InstallShield Wizard konfigurerar adaptern och drivrutiner automatiskt. När du är klar visas en dialogruta som anger," Din maskinvara installerad och klar att använda. "Du är nu redo att konfigurera det trådlösa nätverket och ansluta till Internet.


Previous:nothing Next:hur kopiera system filer till en CD i Vista

Relaterade artiklar


 • hur man fyller en Canon E40 patron
 • hur man kalibrerar en DVD-R skiva
 • hur man använder en digital media kortläsare på en HP Pavilion
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • hur man startar från ett icke-startbart usb
 • hur man gör datafiler backup
 • hur du ansluter min HP-skrivare trådlöst efter installation av programvara
 • hur man använder en dator för att köra tio arbetsstationer
 • Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan en skiva?
 • hur man får Logitech Cordless optiska MouseMan programvara som fungerar på Vista