Dator > hur du anpassar Laptop Skin

 • hur du anpassar Laptop Skin


 • Laptop skins är epoxi eller harts klistermärken som du kan hålla sig till baksidan av din bärbara LCD-skärm. Du kan anpassa din egen laptop hud från webbplatser. Laptop skinn kan ha bilder av musikaliska band, idrottslag, personliga fotografier eller abstrakta bilder

  Du behöver:. .
  Laptop
  Internet-anslutning.
  Hårtork.

  Process


  1.
  Besök nätbutiker för laptop skinn. Det finns många webbplatser som erbjuder sina egna unika samling av skinn, du kan börja med en sökmotor om du inte vet vilken webbplats att besöka. Vanligtvis är det mest populära webbplatserna är på första sidan i en sökmotor resultat.
  2.
  Välj tillverkare, modell och skärm-storlek från hemsidan. Eftersom en Laptop Skin är bara för skärmen, måste du veta din bärbara skärmstorlek. Tillverkaren och modell är användbar eftersom olika bärbara datorer på samma skärm-storlek kan ha olika skärm gränser, för en bredare kant, kommer klistermärke har större dimensioner än för en bärbar dator med samma skärm-storlek med en smalare kant. Vissa webbplatser kan du ange skärmen dimensioner i centimeter eller inches.
  3.
  Uppge vilken typ av skinn som du vill bläddra. Vanligtvis är skinn klassificeras enligt stil, färger, popularitet etc. När du anger stil, kommer du att omdirigeras till en resultatsida med alla skinn som matchar dina sökkriterier. Det är oftast mer skinn än vad som kan visas i en enda sida och du kan gå fram och tillbaka mellan sidorna.
  4.
  Välj skalet som du vill. Webbplatsen kommer att be dig bekräfta din beställning, och du kanske måste dubbelkolla tillverkare, modell och skärm-storlek. När beställningen är gjord, kommer webbplatsen fartyget vanligen objektet i tre till fem dagar. Du kommer att få ett preliminärt datum då att förvänta sig paketet.
  5.
  Håll huden upp till din skärm täcka och kontrollera om du måste trimma den. Stäng locket och placera den bärbara på en stabil plan yta, kom ihåg att när den bärbara skärmen är stängd, måste du sätta på huden upp och ned så det är åt rätt håll när skärmen öppnas
  . 6.
  Rengör höljet där huden kommer att gå och se till att den är torr innan du sätter fast på huden. Ta av slätt papper försiktigt från ena hörnet, och bifoga huden på höljet. Tryck ner med fingrarna när du fäster dekalen, vilket gör att det inte finns några luftbubblor. När huden är fäst helt att blåsa med en hårtork över huden fäster det permanent till ytan.

  Tips och varningar


 • Bläddra igenom motiv från vid minst tre eller fyra platser innan du gör ett val, du kommer att tycka att mönster varierar mycket och att inte alla områden har samma räckvidd. Vissa webbplatser låter även du göra din egen hud genom att du kan ladda upp en bild och anpassa den med färgeffekter och bakgrund.
 • Var särskilt noga med hur du orientera huden när du placerar den över den bärbara datorn. Även en liten förskjutning kan man göra hela dekalen verkar som om det haltar.

Previous:nothing Next:diy lcd reparation strömriktare

Relaterade artiklar


 • HIPAA krav systemloggar
 • hur man klona en sol hårddisk till skiva
 • Felsökning av en HP Scanjet
 • hur du lägger till RAM eller minne
 • hur man öppnar fallet på en acomdata
 • hur man får nycklarna ersättning laptop utan att köpa ett nytt tangentbord
 • hur man kan få skrivbordet egenskaper med hjälp av tangentbordet
 • hur du ansluter min HP-skrivare trådlöst efter installation av programvara
 • hur man skapar en virtuell hårddisk för att ladda från en flash-enhet
 • minne återhämtning verktyg