Dator > hur man lyssna på gratis radio i Windows Media Center

 • hur man lyssna på gratis radio i Windows Media Center


 • Windows Media Center är en mediespelare som kommer med Windows XP Media Center Edition, Windows Vista Home Premium och Ultimate och Windows 7 Home Premium, Ultimate och Business. Du kan lyssna på radio i Windows Media Center på två olika sätt. Om datorn är ansluten till en snabb Internet-anslutning kan du lyssna på gratis online streaming radiostationer i Windows Media Center. Om du har en FM-mottagare installerad på din dator, kan du också använda Windows Media Center för att lyssna på free-to-air radio. Båda dessa alternativ ger dig ett brett utbud av fria radiostationer att lyssna på
  1
  säkerställa. . att datorn är ansluten till Internet. Öppna Windows Media Center. Bläddra med pilarna upp och ner tills "Online Media" är markerat i Windows Media Center startskärmen. Välj "Utforska".
  2.
  Välja "Music + radio" från navigeringsfältet högst upp i Windows Media Center-skärmen. Välj "Live 365. com: 1000-tals stationer". Länken "Välj" klassisk "," Country "," Electronic /Dance "," Hip /hop "eller" Rock " att lyssna på strömmande radio stationer i dessa genrer. Om radion genre du vill lyssna på i Windows Media Center visas inte i fönstret, välj "Genrer" från det vänstra navigeringsfältet eller välj "tusentals fler stationer" från botten av skärmen. Välj önskad radio genre, bläddra sedan listan för strömmande radio stationer. Klicka på den gula knappen märkt "Lyssna" för att lyssna på strömmande radio station gratis. Om det finns en guld knapp märkt "VIP", måste du vara prenumerant på Live 365 för att lyssna.
  3.
  Installera ett PC FM tuner eller en TV-tuner med FM-radio kapacitet, om du inte redan har gjort det. Både interna och externa sorter av TV och FM-mottagare radio finns tillgängliga. För bästa resultat, använd en intern TV eller FM-tuner kort för en stationär dator och en extern USB TV-eller FM-tuner för en bärbar dator eller bärbar dator.
  4.
  Bläddra till "Music" i Windows Media Center startskärmen, välj sedan "radio. " Klicka på "FM-radio. " Click "Seek" eller "Tune" att låta Windows Media Center för att hitta ledig FM-radiostationer för dig. Du kan också klicka på "+" eller "-" tecken för att hitta radiostationer. Om du vet frekvensen för den radiostation du vill lyssna på i Windows Media Center, skriver numret i direkt. Använd knapparna i det nedre högra hörnet av skärmen för att spela, spela in, spola framåt eller bakåt radio, eller för att styra volymen för uppspelning.
  5.
  Välj "Spara som Preset" för att spara en FM-radiostation frekvens för att lyssna senare. I framtiden kan du enkelt din FM-radio presets från Windows Media Center Radio galleri.


Previous:nothing Next:hur du får betalt från din gamla eller oanvända elektronik och rädda miljön

Relaterade artiklar


 • RS-232 till USB konvertering
 • Intel Pentium 4-processor information
 • flash-enhet tips & tricks
 • hur du ställer in programvara som fungerar med en Wacom
 • hur man ansluter en Dell-dator monitor till en TV med Comcast
 • hur man bygger en dator med billiga pc bygga programvara
 • Hur uppdaterar jag den modem firmware på en Siemens hastighet ström 4100?
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • hur man använder ett hopp enhet utan ansträngning
 • hur du får betalt från din gamla eller oanvända elektronik och rädda miljön