Dator > Hur konvertera en laptop skärm till en fristående skärm

 • Hur konvertera en laptop skärm till en fristående skärm


 • Skapa en fristående laptop skärm kan göras med hjälp av rätt programvara. Genom att använda denna programvara kommer den bärbara datorn visas inte vad som produceras av den bärbara datorn, men kommer att visa informationen på en annan dator att skapa en utökat skrivbord. Detta scenario är praktiskt för folk som gillar att arbeta med flera projekt samtidigt

  Du behöver:.
  Stationär dator
  . Laptop.
  Trådlös router.
  Ethernet-kabel.

  MaxiVista


  1.
  Se till att din bärbara och stationära datorer är anslutna till varandra. Detta kan göras genom att använda ett trådlöst nätverk, eller genom att ansluta de två datorerna med en Ethernetkabel.
  2.
  Köpa och ladda ner MaxiVista programmet från den officiella webbplatsen.

  3.
  Öppna MaxiVista_Setup_PrimaryPC. exe installera programmet på datorn. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet till din stationära dator.
  4.
  Öppna MaxiVista_Setup_SecondaryPC. exe på din bärbara dator. Återigen, följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet.
  5.
  Högerklicka på MaxiVista anmälaren som dyker upp i nedre högra hörnet av skrivbordet. Klicka på alternativet "Aktivera sekundär bildskärm. " Detta blir den bärbara displayen till en sekundär bildskärm.

  Input Director


  1.
  Hämta Input direktör från den officiella webbplatsen. Du måste ladda ner det till din stationära dator och din laptop.
  2.
  Öppna setup. exe program som hämtar på din stationära dator och följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet. Gör samma sak på din laptop.
  3.
  Öppna Input Director-ikon på din bärbara dator och konfigurera "slav"-skärm. Detta är den sekundära bildskärmen, vilket skulle vara din laptop skärm. Klicka på "Slave Configuration" fliken i fönstret som visas. Klicka på knappen "Add" i denna flik. Skriv IP-adressen för din bärbara dator, och tryck på "Enter". Gå sedan till fliken märkt "Main" och klicka på knappen "Aktivera som slav. "
  4.
  Öppna Input Director på skrivbordet och ställa in "master"-skärm. Samma fönster som poppade upp på den bärbara datorn kommer att visas. Klicka på "Master Konfiguration"-fliken. Igen klickar du på knappen "Add" och skriv in IP-adressen för din bärbara dator. Detta kommer att konfigurera den datorn som slav och skrivbordet som befälhavare.
  5.
  Klicka på "Main" fliken och klicka på knappen märkt "Aktivera som Master. "

  Screen Recycler


  1.
  Kontrollera att både din bärbara och stationära datorer är anslutna till varandra. Detta kan göras genom att använda ett trådlöst nätverk, eller genom att ansluta de två datorerna med en Ethernetkabel.
  2.
  Hämta Screen Recycler på från den officiella webbplatsen. Detta program är endast för Mac OS. Ladda ner "JollysFastVNC" ansökan till din laptop.
  3.
  Öppna "ScreenRecycler. app" filen på skrivbordet och följ anvisningarna för att installera programmet till din dator.

  4.
  Öppna "JollysFastVNC. app" filen på din bärbara dator och följ anvisningarna för att installera programmet till din laptop.
  5.
  Öppna " JollysFastVNC "när den har installerats, och klicka på den gröna knappen i det övre högra hörnet av fönstret för att möjliggöra fullskärmsvisning. Nu kan du dra filer från skrivbordet till den bärbara datorn visa.


Previous:nothing Next:hur man återställer en bluetooth

Relaterade artiklar


 • hur man rengör Alienware laptop fans
 • hur du återvinner datorer och bildskärmar
 • hur ändra det minne på en Dell 8300
 • hur du kan få ett nytt slut på en bärbar dator sladd
 • hur man kan jämföra en dubbelkärnig processor med HT-teknik
 • hur man byter en bios batteri på en Compaq 8510p
 • hur man uppgraderar en processor för en Dell D600
 • hur man byter laptop moderkort
 • Hur kan jag ansluta min dator & iPod till en uppsättning högtalare?
 • hur du ansluter kraftkabel i en stationär