Dator > felsökning av en BenQ LCD-bildskärmen

  • felsökning av en BenQ LCD-bildskärmen


  • BenQ är ett internationellt företag som erbjuder datorlösningar för tre separata områden: kommunikation, hemelektronik och datorer. En av Benq största produkter är den LCD datorskärm, som ger högupplösta bilder för användaren. All teknik, oavsett hur väl det är gjort, är upphov till problem. Därför kan felsökning din BenQ LCD-skärmen hjälper dig att lösa några typiska problem
    1.
    Kontrollera att nätsladden är säkrad i två olika ställen: AC i facket på din BenQ bildskärm och eluttaget. Om det inte är, säkert nätsladden. Se dessutom till att "Power" knappen är inställd på "På".
    2.
    Testa dina vägguttag om föregående steg misslyckades. Anslut en annan elektronisk enhet i vägguttaget och se om enheten slås på. Om det inte finns problemet troligen orsakas av en brist på makt. Försök att koppla över monitorn i ett annat uttag. .
    3
    Kontrollera att videon anslutningskabeln är säker på två ställen:. . Bildskärmen och datorn
    4
    Försök att använda en olika ingång med din BenQ bildskärm om du upplever någon bild på din skärm. Om du har en annan bärbar dator eller dator, anslut datorn till din bildskärm för att avgöra om problemet är orsakas av din ursprungliga datorn.
    5.
    Återställa färginställningarna till fabriksinställningar om din bild är upptagna gul, blå eller rosa. För att göra detta, tryck på knappen "Meny" på din skärm. Välj sedan "Bild", "Färg" och "Återställ färg". En varning visas varnar för att du är på väg att återställa fabriksinställningarna. Välj "Ja" och färgen återställs.
    6.
    Justera skärmupplösningen om bilden är suddig, fladdrande, eller snedvrids. För att göra detta, öppna "Bildskärmsinställningar" på din dator. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Utseende och anpassning", "Anpassning" och "Inställningar Display. " Flytta reglaget under "Resolution" till högsta möjliga upplösning. Klicka på "OK" för att spara dina inställningar.
    7.
    Återställ din BenQ bildskärm Om föregående steg inte löser ditt problem. Tryck på "Power" knappen i det nedre högra hörnet på skärmen att stänga av den. Dra sedan ut bildskärmen från väggen. Vänta några minuter och anslut bildskärmen tillbaka in
    8.
    Starta om datorn om de föregående stegen har misslyckats. Klicka på "Start" och sedan "Stäng av. " Välj "Starta om" från listan med alternativ.


Previous:nothing Next:hur du installerar minne i en Dell D600 dator





Relaterade artiklar


  • hur man konfigurerar en strömbrytare för ett ASUS moderkort
  • hur man fyller en Canon E40 patron
  • hur skärmen ljusare när du använder batteriet
  • Motorola S9 dator felsökning
  • hur man ändrar hastigheten processorfläkten
  • hur man uppgraderar en laptop hdd
  • hur man kopplar ett integrerat grafikkort
  • Hur sätter jag upp levande e-post på Entourage för Mac?
  • hur man använder en TV fjärrkontroll på Windows Vista
  • hur du tar bort en fast minneskortet från en 820 Kodak Digital fotoram