Dator > hur man ansluter en bärbar lcd till en dator

 • hur man ansluter en bärbar lcd till en dator


 • Med flera bildskärmar anslutna till din dator kan göra arbetet mycket lättare. Utvidgning av bildskärmar och lägga ut ditt arbete på två olika skärmar kan få dig att känna mindre rörigt och mer organiserat. Här är tre program som ger tillgång till flera skärmar med hjälp av en laptop och PC

  Du behöver:.
  Stationär dator
  . Laptop.
  Trådlös router.
  Ethernet-kabel.

  MaxiVista


  1.
  Kontrollera att både den bärbara datorn och den stationära datorn är ansluten till det trådlösa nätverket i ditt hem. Du kan göra detta genom att ha den stationära datorn är ansluten till din trådlösa router via en Ethernet-kabel och den bärbara datorn ansluten via sin trådlösa adaptern, eller så kan du ansluta den bärbara datorn till routern med en annan Ethernet-kabel.
  2.

  Ladda ner MaxiVista programmet. (Se "Resurser". ) Du kan antingen ladda ner rättegång eller det fullständiga programmet. Rättegången är gratis och varar i 14 dagar.
  3.
  Öppna MaxiVista_Setup_PrimaryPC. exe installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet till din stationära dator.
  4.
  Öppna MaxiVista_Setup_SecondaryPC. exe på din bärbara dator och installera programmet.
  5.
  Högerklicka på ikonen MaxiVista som dyker upp i meddelandefältet på din stationära dator och klicka på "Aktivera sekundär bildskärm. " Detta gör att du kan flytta fönster från din huvudsakliga skrivbord på din bärbara dator.

  Input Director


  1.
  Hämta Input Director på både din stationära dator och den bärbara datorn du vill använda som en sekundär bildskärm från Input direktören officiella webbplatsen. (Se "Resurser". )
  2.
  Öppna setup. exe inom både nedladdningar och installera programmet på skrivbordet och datorn.
  3.

  Konfigurera den sekundära bildskärmen, vilken ingång direktören kallar "slav", genom att öppna Input Director-ikon på din bärbara dator. Ett fönster visas med flera flikar längst upp. Klicka på "Slave Konfiguration" och klicka på "Lägg till" i denna flik. Skriv IP-adressen för din bärbara dator och trycker på "Enter". Gå sedan till fliken märkt "Main" och klicka på knappen "Aktivera som slav. "
  4.
  Konfigurera din huvudsakliga monitor, vilket Input direktören kallar" master ", genom att öppna Input Director på din stationära dator. Samma fönster visas. Den här gången klickar du på" Master Konfiguration. "Klicka på" Lägg till "knappen och skriv in IP-adressen för din bärbara dator. Detta kommer att konfigurera den datorn som slav av din mästare skrivbordet.
  5.
  Klicka på "Main" fliken och klicka på "Aktivera som Master"-knappen.

  Screen Recycler


  1.
  Kontrollera att både den bärbara datorn och den stationära datorn är ansluten till det trådlösa nätverket i ditt hem. Du kan göra detta genom att ha den stationära datorn är ansluten till en trådlös router via en Ethernet-kabel och den bärbara datorn ansluts via sitt trådlösa adaptern, eller så kan du ansluta den bärbara datorn till routern med en annan Ethernet-kabel.
  2.

  Ladda Screen Recycler programmet till skrivbordet från den officiella webbplatsen. (Se Resurser. ) Detta program är endast för Mac OS. Ladda ner "JollysFastVNC" på din laptop. Båda dessa finns att hämta på en och samma sida. Klicka bara på "JollysFastVNC" fliken längst upp på webbsidan.
  3.
  Öppna "ScreenRecycler. app" på din stationära dator och följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet.
  4.
  Öppna "JollysFastVNC. app" på din bärbara dator och följ anvisningarna på skärmen för att installera programmet. När "JollysFastVNC" börjar på din bärbara dator kommer att använda det trådlösa nätverket att erkänna de båda datorerna.
  5.
  Klicka på den gröna knappen i det övre högra hörnet av "JollysFastVNC" på din bärbara dator för att möjliggöra fullskärmsvisning. Du kan nu flytta fönster från dig skrivbordet till din bärbara dator.


Previous:nothing Next:hur man ändrar bakgrunden av ett foto på en Mac

Relaterade artiklar


 • hur man byter bläck i en kanon MP500
 • hur du lägger till RAM-minne till min före Intel Mac mini
 • hur man klona en sol hårddisk till skiva
 • hur man installerar ett Atheros ar5008 trådlöst kort Mini PCI
 • Hur man laddar ner en drivrutin för min skrivare
 • hur man starta upp en återställningspartition på en Compaq 6715b
 • hur man kopplar en ipod
 • hur man skall avgöra HP Compaq d530 nätverkskort
 • Hur identifiera en ljud-drivrutin
 • hur jag ställer in min Samsung-skärmar till både min laptop och stationära